SS13 | Koel4Kids kinderschoenen

Koel4Kids staat bekend om hun prachtige kleurrijke kinderschoenen van eigen bodem. Primaire kleuren die kinderen aanspreken. Kwaliteit waar ouders naar op zoek zijn bij kinderschoenen. Met klinkende Hollandse namen stappen ze de zomer in.

De zomercollectie van Koel4Kids is een heerlijk vrolijke collectie die bol staat van primaire kleuren. Niet alleen de leest heeft een prachtige kleur, diverse modellen hebben ook een opvallend gekleurde zool. Heerlijk opvallend. Deze zomer zijn er hippe knalkleuren aan de collectie toegevoegd. Zo kun je nu de blits maken in fuchsia, yellow, orange en green. Meiden hebben nog een leuk extraatje: zilver en glitter!

Kwaliteit staat bij Koel4Kids hoog in het vaandel, alle schoenen zijn handgemaakt van echt leer en hebben rubberen zool met synthetische crêpe. Hierdoor zijn ze goed voor elke kindervoet.

Door de schoenen van de eerste collectie oer-Hollandse namen te geven, herken je een Koel4Kids schoen meteen. Kies je voor Keesje, Stijntje, Klaartje, Jip, Marieke of Daan? Elke schoen naast een opvallende naam en buitenkant ook een heel herkenbare binnenkant. Elke Koel4Kids schoen is namelijk afgewerkt met lintjes, ruitjes, bloemetjes en strepen.

Koel4Kids is verkrijgbaar in de maten 23 t/m 40 vanaf €69,-. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op Koel4Kids 

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: