SS13 | l’ asticot – ethisch design

‘Heb respect voor de wereld om je heen’, dat is het uitgangspunt van l’asticot. Een kledingmerk voor kids van 0 tot 10 jaar. l’asticot brengt duurzaamheid, esthetiek en design samen in een unisex zomercollectie.

Voor hun ontwerpen kijken de ontwerpers veel naar de stijlen uit de jaren zeventig. Deze prints, stoffen en materialen worden met een retro knipoog gebruikt in hedendaagse ontwerpen. Oog voor detail staat bij l’asticot hoog in het vaandel net als respect voor de natuur en de wereld om je heen.

De collecties van l’asticot moeten de nieuwsgierigheid van kinderen aanwakkeren. Gekke zakken, verstopplekjes, geheimzinnige ritsjes, flapjes en nog veel meer, zorgen ervoor dat kids de ontwerpen niet alleen graag dragen, maar ook laten deelnemen in hun spel. Hierbij is draagcomfort en kwaliteit heel belangrijk. Want een ontwerp kan langer mee gaan dan slechts 1 seizoen.

l'asticot SS13

Alle ontwerpen van l’asticot zijn unisex. Of je nu een stoere bink bent of een schattig prinsesje, l’asticot ziet geen onderscheid. Je kiest niet het ontwerp dat zij voor je kiezen, je kiest waar jezelf blij van wordt. Wij worden helemaal blij van de ontwerpen met de velocipede. Deze ouderwetse fiets staat meerdere keren op een witte achtergrond. Heerlijk!

l’asticot is verkrijgbaar in maat 62 t/m 128 bij onder andere Kleine Sam Kijk voor meer informatie op l’ asticot

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: