SS13 | Little Eleven – Paris

We schreven er al over toen de collectie nog niet verkrijgbaar was, maar nu kun je echt gaan genieten van de ontwerpen van Little Eleven – Paris. Edgy, fotografische prints voor zowel jongens als meisjes!

Menig celeb is er het afgelopen jaar mee gespot ‘Little Eleven – Paris’. Een edgy, hip en stoer merk voor jongens en meisjes van 4 tot 14 jaar.

De stoere shirts met foto’s van Celebs zijn net een beetje anders als alle andere kinderfashion merken die we voorbij zien komen.
Dit seizoen kun je in het thema ‘Moustache‘ kiezen uit foto’s van Johnny Depp, Amy Winehouse, Kate Moss, president Obama en Will Smith. De artistieke foto’s gedrukt op witte, grijze of zwarte shirts geven je kidz een stoere eigenzinnige look.

Na het zien van deze shirts kunnen wij niet anders zeggen dan ‘we want these’ en wachten is niet meer nodig, want de verkooppunten in Nederland zijn bekend!

Little Eleven – Paris is verkrijgbaar bij Broer & Zus  Een shirt kost €29,- Kijk voor meer informatie op Little Eleven – Paris

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: