SS13 | Manny & Simon

De stand van Manny and Simon trok op de Kleine Fabriek dit jaar meteen mijn aandacht. Niet alleen omdat m’n jongste zoon Simon heet, maar ook omdat de illustraties mijn oog trokken. Alsof ze zeiden: Hier zijn wij. Let’s be friends!

De simpele, haast kinderlijke illustraties van Manny and Simon zijn niet alleen door hun eenvoud opvallen, maar ook door de plaatsing van de afbeelding. Niet  – zoals je vaak ziet – in het midden, maar aan de zijkant. Dit geeft de shirtjes en rompers een grappig ‘kiekeboe effect’.

De illustraties zijn niet alleen in het zwart verkrijgbaar, maar ook heel opvallend in het wit. Hierdoor worden de ontwerpen net iets ontwapender. Zelf zijn we gevallen voor het schildpadje dat langzaam van via de rug naar de voorkant van het shirt of romper kruipt. Maar er zijn zoveel andere dieren verkrijgbaar date r zeker een favoriete Manny and Simon tussen zit voor je kindje. Wat te denken van het eigenwijze aapje, het schattige schaapje of de stoere dino?

En als je je favoriete afbeelding hebt gekozen, maken ze het bij Manny and Simon nog leuker! Alle karakters zijn ook verkrijgbaar als houten speelgoed en schommelstoel en trapje. Alle producten zijn voorzien van vrolijke, zonnige kleuren. Alle materialen die Manny and Simon gebruikt zijn kind- en milieuvriendelijk en op een duurzame manier geproduceerd. Kids zullen er gelijk verliefd op zijn. Welk vriendje kies jij?

Kijk voor meer informatie op Manny and Simon

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: