SS13 | Mim-Pi | Een meisje-meisje zomer

Een Mim-Pi zomer is een zomer vol kleur, roezeltjes, schattige diertjes en heel veel jurkjes. Een geweldige zomer voor elk meisje-meisje dat zich in de collectie van Mim-Pi een prinsesje zal voelen.

Mim-Pi zet de toon deze zomer met een geweldig kleurrijke collectie zoals we van het Hollandse merk gewend zijn. All-over printjes gecombineerd met heel veel vrolijke zomerse kleurtjes afgezet met roezeltjes, randjes, kantjes en strikjes. Als je je in de ontwerpen van Mim-Pi geen echt meisje voelt, dan weten we het niet meer.

mim-pi zomercollectie 2013

Dit jaar kiest Mim-Pi voor een terugkerend thema met schattige poezen- en konijnekopjes die je doen denken aan illustraties uit de jaren zeventig. Plaatjes die lijken te zijn weggelopen uit een poëzie album. Door ze in verschillende vormen op de stof te drukken ontstaat een bont geheel waar je een Mim-Pi ontwerp aan herkent. Vooral de klokkende rokjes met de kantenrandjes zijn een lust voor het oog. Ook de jurkjes in heel veel verschillende vormen en maten mogen we niet vergeten. Want een Mim-Pi meisje draagt een jurk, rok … of kek jumpsuit natuurlijk.

mim-pi zomercollectie 2013

Mim-Pi | verkrijgbaar in de maten 0 tot 10 jaar | prijzen variëren van €24,95 voor een shirt tot €69,95 voor een jurk | o.a. te koop bij Kleertjes.com | kijk voor meer informatie op Mim-Pi 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: