SS13 Mini Rodini | Stylish jungle

“Hoe komt een Zebra aan zijn strepen” is een Hollands gezegde. Eerlijk gezegd weet ik hier het antwoord niet op, wat ik wel weet is dat Mini Rodini ze in ieder geval gevonden heeft, mocht hij ze kwijt zijn. Hun zomercollectie staat bol jungle dieren: stylish jungle.

Ook deze zomer zal de collectie van Mini Rodini net anders zijn dan we fashionably gewend zijn. Dit te leuke Zweedse merk doet namelijk niet aan meelopen, maar aan stijl creëren. Vandaar dat je in de collectie geen neon roze en andere zoete kleurtjes vindt. Nee, bij Mini Rodini maak je een reis door de jungle. Prints met zebra- of tijgerstrepen, pantervlekken, vogelveren,apen, parkieten en andere gekke figuren als kogelvissen en zeeschelpen. Met deze collectie ben je een tikje anders, opvallender, maar bovenal helemaal uniek.

mini rodini zomercollectie ss13

Dat uniek niet gelijk ook ‘moeilijk’ en ‘ingewikkeld’ hoeft te zijn, bewijst deze zomercollectie ten top. Alle ontwerpen zijn vooral draagbaar, ruimvallend en gemaakt van soepele zachte stoffen. Hierdoor is je kleintje dan wel stylish verantwoord, maar wordt het niet gehinderd in zijn of haar spel.

Eyecatcher uit de Stylish Jungle collectie zijn voor ons de zebrastrepen, het jurkje met de geweldige flamingoprint in perzik en het tuniekje met de blowfish print.

mini rodini zomercollectie ss13

Mini Rodini | verkrijgbaar in de maten 56 t/m 146 | prijzen variëren van €19,- voor een zwembroek t/m €73,- voor een jas | o.a. verkrijgbaar bij Daan&Lotje  | kijk voor meer informatie op Mini Rodini 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: