SS13 | Mói

lanceert deze zomer haar eerste collectie voor de Lente|Zomer 2013. Een uniek cool en urban kinderkledingmerk uit Scandinavië. Mói maakt een collectie die stylish en funky is voor kids van 0 tot 8 jaar.

Na het zien van de collectie van Mói kunnen we niet meer wachten tot dat de ontwerpen in de winkels liggen. De ontwerpen zijn zowel voor meisjes als jongens cool! Het rustige kleurgebruik van wit, zwart en diverse tinten grijs en de grafische prints van grote en kleine raven maken de collectie een feest om naar te kijken.

ss13 Moi

De collectie is door het rustige kleurgebruik en de eenvoudige strakke ontwerpen gemakkelijk te mix and matchen zowel onderling als met andere merken. Daarnaast zijn de items heerlijk comfortabel en gemakkelijk te dragen. Of je Mói nu draagt op een schooldag, als eyecatcher op een feestje of omdat je über stylish voor de dag wilt komen, de collectie zal je niet teleurstellen!

Dat Mói ook nog eens duurzaam geproduceerd wordt maakt ons helemaal blij.

ss13 Moi

In Nederland wordt Mói vanaf februari 2013 verkocht bij Purestarters. Kijk voor meer informatie op Mói

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: