SS13 | Mundo Melocoton

Wil je gemakkelijk en hip op vakantie? Dan is de collectie van Mundo Melocoton ideaal. Dit merk maakte van haar zomercollectie een vrolijke basiscollectie voor de vakantiekoffer. Onmisbaar in je bagage.

De zomercollectie van Mundo Melocoton staat als een huis. Deze collectie kan dienen als een basiscollectie voor een heerlijke vakantie. Velours shortjes, luierbroekjes, hemdjes, topjes, broekjes en vestjes. Deze zes items zorgen ervoor dat – uitgevoerd in zes kleuren – je 36 verschillende outfits kunt maken. Een complete vakantiecollectie dus – die niet veel plaats inneemt in je koffer – maar ook tegen een stootje en een kreukel kan.

SS13 Mundo Melocoton

De items zijn heerlijk zacht, draagbaar en unisex. Of je nu een meisje of een jongetje moet kleden, met Mundo Melocoton is dat geen enkel probleem. Perfect te combineren zijn de items speel-vriendelijk en zorgen ze voor weinig stress tijdens de zomervakantie. Je trekt een bovenstuk en onderstuk uit je koffer en ‘ze passen altijd bij elkaar’.

SS13 Mundo Melocoton

Mundo Melocoton | 0 tot 6 jaar | prijzen variëren van €15,16 voor een shorts tot €39,95 voor een vest | onder andere verkrijgbaar bij Kleine Zebra | Kijk voor meer informatie op Mundo Melocoton

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: