SS13 | Nova Star

Miami en heerlijke zonnige stranddagen dat is de inspiratie voor de zomercollectie van Nova Star. Dit zweedse kindermerk heeft haar collectie voorzien van heerlijke zomerkleurtjes en kleurrijke prints.

Wat een geweldige collectie heeft Nova Star deze zomer in gedachten voor kids van 0 tot 12 jaar. Hiermee zie je je kids heerlijk over het strand wandelen, rennen en spelen in het zand. Prettige designs voor zowel lieve meiden als stoere boys.

novastar4

De jongenscollectie heeft als eyecatcher de geweldige shorts in diverse kleuren. Vooral het chino model (zowel als short, capri als lange broek) met de contrasterende stiksels is een ontwerp dat ik graag in de kledingkast van mijn stoere bink terug zie. Het zand, gecombineerd met navy en knalgeel is heerlijk zoning, maar tegelijkertijd ook sportief en hip. Hiermee sta je niet alleen op een vrije vakantiedag je mannetje, ook tijdens een feestje ben je hiermee een blikvanger.

Ook meiden kunnen in de collectie van Nova Star prima hun favoriete item vinden. Zo heb je een prachtig jurkje dat zo wijd valt dat elke draai die je maakt de stof om je lichaam zweeft. Voorzien van lichtroze en gras groene strepen val je lekker op.

novastar1

Liever sportief? Nova Star tovert je in een mum van tijd om van lieve girly girl om tot ene sportieve meid. Vestjes , sweatshirts in heerlijk jersey maken dat je je heerlijk kunt bewegen in de ontwerpen. Maar door het aanbrengen van grappige accenten en aparte details blijf je stylish en hip.

Nova Star is verkrijgbaar in de maten 68 t/m 150. Prijzen variëren van €17,90 voor een shirt tot €47,50 voor een stoere chino. Nova Star is verkrijgbaar bij Sterren op Stelten Kijk voor meer informatie op Nova Star 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: