SS13 | NUNUNU | laat de wereld zien waar je voor staat

NUNUNU is een onconventioneel kledingmerk voor baby’s en kids van 0 tot 8 jaar. Met haar collecties wil NUNUNU laten zien dat ze anders zijn. Dat ze karakter en stijl hebben. Geen lieve knuffelige ontwerpen waar we baby’s graag in hullen, maar items die naast gedurfd en edgy zijn. Kinderkleding met een randje.

 

De zomercollectie van NUNUNU is opgebouwd uit de kleuren, wit, ecru, grijs en zwart, met hier en daar een touch of colour. Dat dit niet saai hoeft te zijn bewijzen de oprichtsters Iris Adler en tali Milchberg met hun stoere, volwassen en rauwe items. De collectie doet stoer aan, maar vooral groot en volwassen. Een urban collectie vol stoere t-shirt jurkjes met hippe sterren- en stippenprints. Maar ook items met krachtige teksten, stoffen bezaaid met letters en doodskopjes. Alsof je door downtown New York wandelt. Hier is geen tijd voor lief en schattig. Hier moeten we overleven.

nununu zomercollectie 2013 kindekleding

Stoer en heerlijk om te dragen zijn natuurlijk de tricot harembroeken in verschillende uitvoeringen en de rompers met stoere prints. Maar helemaal verliefd zijn we geworden op het asymetrische vest met z’n gekke wassing. Dit gecombineerd met een 2 kleuren legging en een stoer hemdje lijkt je kleintje zo weggelopen uit een balletles van een modern dansschool.

nununu zomercollectie 2013 kindekleding

NUNUNU | verkrijgbaar in maten 0 t/m 8 jaar | prijzen variëren van €29,- voor een shirt t/m €49,- voor een jurk | o.a. verkrijgbaar bij Mini Miks | kijk voor meer informatie op NUNUNU 

nununu zomercollectie 2013 kindekleding

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: