SS13 | Oilily | Boys go bald

Jongenskleding saai? Ik moet toegeven, voor binken is het inderdaad even zoeken voor ze er net zo ‘uniek’ uitzien als de meiden. Door het zwart, blauwe, grijs, bruin met of zonder schreeuwerige opdruk, wordt het al snel ‘een-beetje-van-hetzelfde’. Maar niet met Oilily. De zomer is voor deze boys eentje van kleur, kleur, kleur!

De eerlijkheid gebied te zeggen, dat ik de jongenscollectie van Oilily niet goed kende. Met het schaamrood op de kaken werd ik langs de vele opvallend kleurrijke ontwerpen van deze zomer geleid. Of ik nu nog twijfelde aan de saaie eenheidsworst die ik ‘jongenskleding’ noemde. “Ehh, nee.” En dat ging ook echt niet. De zomercollectie van Oilily is zo barstensvol vrolijke kleurtjes. Zo fris en kleurrijk dat je er zelf ook helemaal blij van wordt als je het ziet. Zelfs als het niet je smaak is, kun je niet ontkennen dat er voor jongens ook echt wel iets ‘anders’ op de markt is dan zwart, grijs, blauw of bruin.

zomercollectie 2013 Oilily boys

Opvallende prints als een zeekaart met eilanden, vissen en palmbomen, een ballonvlucht langs regenbogen of een strandview met zon, zee en vissen zorgen ervoor dat de collectie een gekke knipoog krijgt. Ze durven jongens op te laten vallen. Geweldige eyecatcher is de ruiten blouse in alle kleuren van de regenboog. Combineer deze met een verwassen jeans, een paar kekke sneakers eronder en je bent de hipste bink van de school. Met deze opvallende kleuren kun je eindeloos mix and matchen.

zomercollectie 2013 Oilily boys

Onze favorieten zijn de blouse met zeekaart, de ruiten blouse en de geblokte pantalon … Wow voor kleur!

 

Oilily Boys | verkrijgbaar in maat 92 t/m 140 | prijzen variëren van €29,90 voor een shirt t/m €109,90 voor een vest | o.a. verkrijgbaar bij Oilily

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: