SS13 | Sawadi Holland

We hebben zin in jurkjes. De winterkou heeft lang genoeg geduurd, het is tijd voor de zomer! Laat Sawadi nu net die leuke romantische jurkjes hebben waar wij van dromen.

De collectie van Sawadi Holland bestaat uit romantische jurkjes en rokjes en comfortabele basic t-shirts, vestjes en leggings voor meisjes van 0 tot 10jaar. Alle items zijn gemaakt van mooie materialen en hebben een zachte en lieve uitstraling.

Een romantische sophisticated zomer gaat het worden, vol fris gekleurde items. Bloemenprintjes, sierlijke strikjes en frisse kleuren zorgen voor een vrolijk zomers geheel. Door de eenvoudige ontwerpen is de collectie makkelijk draagbaar en geschikt voor elke gelegenheid.

Sawadi Holland

Eyecatchers zijn vooral de jumpsuits met allover-print. Heerlijk zachte stof, ruim vallend silhouet en hip zijn de jumpsuits een echte fashion musthave. Ideaal voor een warme zomerdag, maar met een vestje ook geschikt voor de kille lentedagen. Met de collectie van Sawadi kun je eindeloos mix & matchen. Iets dat niet meer weg te denken is tegenwoordig. Welk type je ook bent, elk meisje is een Sawadi meisje.

Sawadi is verkrijgbaar van 2 tot 12 jaar. Prijzen variëren tussen €14,95 en €59,95. Kijk voor meer informatie op Sawadi

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: