SS13 | Smafolk | allemaal printjes

De zomercollectie van Smafolk staat ook dit jaar in het teken van kleur en printjes. Vrolijke kleuren gecombineerd met repeterende prints zorgen voor een herkenbaar ‘Smafolk’ design.

Het Deense Smafolk combineert ook deze zomer de vrolijke kleuren en de repeterende prints. Hierdoor herken je een ontwerp van Smafolk gelijk. De kleding is voorzien van randjes rond de mouwen en hals in een krachtige tegenkleur. Waardoor juist deze hele erg opvallen en het shirt een extra touch geven. Je draagt niet een gewoon shirt met ‘appeltjes’. Nee, je draagt een Smafolk.

Herkenbaar is Smafolk vooral door het gebruik van contrasterende kleuren. Zo heb je een prachtig paars shirt met gele olifanten en oranje randjes. Niet opvallend genoeg? Dit design is er ook in het lichtgroen met roze olifanten en fuchsia randjes.

Voor jongens is het lichtgrijze shirt met de geel|bruine vliegtuigen heel stoer. Deze print is ook verkrijgbaar in het rustigere grijs met blauw en groene vliegtuigen.

Naast deze shirts, jurkjes en rompers in opvallend dessin, heeft Smafolk ook een heerlijk zachte velourse broekjes, jumpsuits en jasjes in haar collectie. Deze rustige ontwerpen zijn ideaal om de drukke bovenkleding mee te combineren.

Smafolk is een duurzaam kinderkleding merk dat het Okotex Standard 100 merk mag voeren. Dit garandeert dat Smafolk geen schadelijke stoffen in haar kleding verwerkt die vrijkomen tijdens het dragen.

Smafolk is verkrijgbaar in de maten 56 t/m 116. De prijzen variëren van €24,95 voor een longsleeve tot €39,95 voor een jurkje. Smafolk is onder andere verkrijgbaar bij Kleine Sam Kijk voor meer informatie op Smafolk 

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: