We love Supertrash Girls

Kleine meisjes worden groot, zeker als ze gehuld gaan in de prachtige zomercollectie van Supertrash Girls. Geen lieve, schattige meisjeskleding. Supertrash Girls staat garant voor een stoere meidencollectie vol fashionable glamour. Anna (8), Eva (8) en Mylene (7) testen de zomercollectie van Supertrash en geven hun mening.

De dag van de Supertrash Girls test staan drie meisjes zenuwachtig naar elkaar te kijken. Kunnen ze dit wel? Mogen ze alles zeggen? En, wat krijgen ze aan? Op het moment dat de kledingsetjes tevoorschijn komen, komt ook de ontspannen sfeer terug. Supertrash Girls is duidelijk een favoriet merk bij alle drie de meiden. Dat terwijl ze heel verschillend zijn. Zo hebben we de verlegen creatieve Eva met haar prachtige diep rode haar, de fashionable stylish Mylene met haar lange blonde haren en de vrolijke spring-in-het-veld Anna met haar kort geknipte koppie. Allemaal totaal anders, maar toch met een overeenkomst: ze zijn verliefd op de zomercollectie van Supertrash.

Tijdens het testen gaan de meiden ook gelijk op de foto. In drie etappes is de dag ingedeeld. Als eerste krijgen ze een setje aan dat door Love4Kidz is gekozen. De tweede ronde mogen ze zelf hun favoriete setje kiezen en als laatst mogen ze ook de setjes zelf samenstellen.

Anna krijgt een kek jeans shortje aan met über hippe gouden riem met roze pluimpjes. Duidelijk een favoriet item bij alle meiden. Hierop komt een schattig perzik-kleurig hemdje met een multicolour vestje. “Dit ben ik helemaal. Ik hoef me niet meer te verkleden hoor!”, roept Anna enthousiast. “Deze broek is stoer en hip. Nu ben ik eindelijk niet meer schattig.” Ook Eva lijkt tevreden in haar oud-roze jurk met crème biesjes. “Wat een engeltje”, verzucht haar moeder als ze als klein extraatje een parelketting in haar haar krijgt. Eva zelf lijkt best tevreden met haar outfit. “Hij zit heel lekker. Maar ik vind het wel een feestjurk. Zo durf ik niet buiten te spelen hoor”, legt ze zachtjes uit. Maar met een stoere legging eronder leeft ze opeens helemaal op. “Zo is het niet meer een chique jurk”, zegt ze verbaasd “gek hoor dat je dat met een legging kan doen”. De jurk is goedgekeurd.
Nu mag Mylene zich omkleden. Ze krijgt een vrolijk gekleurde harembroek aan bomvol bloemen en vlinders. Hierop komt een knalpaars shirt met roezeltjes. De broek vindt ze lekker zitten “je voelt hem haast niet, zo kun je wel lekker spelen”. Maar een nadeel is wel dat de bovenboord vrij breed is waardoor hij ruim valt en laat Mylene nou net een heel fijn poppetje zijn. “Die had wel een maatje kleiner gekund”, oppert ze dan ook wijs.

 

Tijdens de fotosessie zijn de drie als snel uitgelaten. Ze mogen rondsnuffelen in de winkel van Cheap & Classy en daar kijken ze hun ogen uit. Op de vraag welk setje ze straks aan willen gaan de vingers zonder aarzelen naar elkaar. Oke, verkleden dan maar.

Ronde 2
Deze ronde mogen de meiden zelf een setje naar keuze kiezen. Mylene kiest gelijk voor de chique zachtroze jurk. “Hierin voel je je echt een prinses”, lacht ze tevreden. “Ik vind de jurk echt heerlijk zitten. De stof is heel zacht en hij rekt helemaal mee. Zo kan ik wel goed spelen hoor”, laat ze ons weten “Tja, alleen krijg je op deze lichte kleur wel snel vlekken”, voegt ze er nog kritisch aan toe. Anna kiest voor de gemakkelijke harembroek. “Deze broeken heb ik thuis ook. Die zitten zoooo lekker.” Daarnaast is ze helemaal fan van bloemen en vlinders dus de keuze is een logische. “Ohhh, ik wil deze echt mee naar huis nemen”, verzucht ze. “Samen met dit shirt, dit zit zo lekker!”

Eva is ondertussen in het jeans-shortje gekropen en komt aangehuppeld. “Ik vind hem wel heel leuk hoor, maar ik weet niet of ik dit het leukste vind”. Haar moeder is echter helemaal overtuigd van het korte broekje dat de kleine meid als gegoten zit. “Deze gaat op mijn verlanglijstje”, zegt ze.

Maar welke setjes kiezen de meiden nu zelf? “Ik kan echt niet kiezen hoor”, verzucht Anna die enorm twijfelt tussen het jeans shortje en de harembroek. “Het zit allebei zo lekker”. Uiteindelijk hakt ze de knoop door en kiest voor de jeansshort met het perzik-kleurige topje en multicoloured vestje. “Hierin ben ik en stoer en hip”, is haar eind conclusie. Ook Mylene kiest voor het jeansshortje en topje. Hierin voelt ze zich het lekkerste. “Dit ben ik”.  En Eva? Eva kiest resoluut voor de harembroek met vlinders en bloemen. “In deze broek kan ik lekker buitenspelen en het lijkt het meest op een schilderij”. De kunstenaar in haar heeft even de overhand.

De Supertrash Girls collectie is speciaal voor die meiden die graag helemaal op en top fashionable de wereld willen laten zien wie ze zijn. Sterke meiden, net als oprichtster Olcay Gulsen. Geen meisje-meisje collectie, maar eentje vol glamour met voldoende stoere accenten om er voor te zorgen dat elk meisje zich een echte Supertrash Girl zal voelen.

Supertrash | verkrijgbaar in de maten 104 t/m 164 | prijzen variëren van €29,95 voor een shawl tot €149,95 voor een zomerjas | verkrijgbaar bij Supertrash Girls

De fotoshoot is mogelijk gemaakt door: Supertrash Girls, POMPdeLUX en Menorkinas, VillavanAlles, Cheap and Classy, Anna, Mylene en Eva

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: