SS13 | Tocoto Vintage – Summer Wind

Delicaat, zo zou je de zomercollectie van Tocoto Vintage kunnen omschrijven. De babycollectie is zo sereen, subtiel en rustig dat je niet alleen door de stoffen en het kleurgebruik, maar ook door de ontwerpen, wordt meegenomen naar de romantische dagen van weleer.

I could put the wind into a box, catching it with my magic fingers, but it helps me to fly like a kite over the golden sand, over the fresh grass… The summer wind caresses me, like an ancient lullaby…

SS13 Tocoto Vintage

De collectie van Tocoto Vintage is een echte babycollectie. De ontwerpen zijn vanuit het oog van de baby ontworpen. Geen moeilijke designs, losrakende applicaties of ruwe stoffen. Nee, in plaats daar voor krijg je een reis naar een romantisch verleden. Nostalgie ten top. Zachte a-lijn jurkjes met prachtig afgewerkt kanten kapmouwtje, taupe kleurige pofbroekjes van een zacht linnen. Gebreide luierbroekjes met kleine roezeltjes op de achterkant en heel veel zacht gekleurde prachtig eenvoudige shirtjes en tuniekjes. Alles wordt met zorg gemaakt en voorzien van een handgemaakt vintage effect.

SS13 Tocoto Vintage

De kleuren zijn bij Tocoto Vintage bewust gekozen: oude kleuren. Zo kom je niet alleen oud-roze en verweerd blauw tegen, maar ook taupe en grijs. Deze kleuren zorgen ervoor dat de collectie gemakkelijk is te combineren.

SS13 Tocoto Vintage

Mijn liefde voor romantiek en nostalgie wordt aangewakkerd met de prachtige Summer Wind collectie. Nu nog duimen voor heel mooi weer.

SS13 Tocoto Vintage

Kijk voor meer informatie op Tocoto Vintage

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: