SS13 | Ubang Babblechat

Het Deense Ubang springt de lente tegemoet met een hele serie hippe dieren. Voorzien van een hippe tropische of camouflage achtergrond, springen ze rond op een vrolijke zomercollectie.

Exotische dieren, jungle dieren, deze zomer komen ze tot leven op de ontwerpen van UBANG. Alle items zijn voorzien van grappige, leuke, stoere en vrolijke dieren. Ga mee en laat je verrassen. Door de kleding aan te trekken komen de ontwerpen tot leven. De bek van de toekan gaat open en dicht zodra je kindje een arm optilt. De beweging van je voet laat een hagedis wegschieten in het gebladerte. Fantasie wordt werkelijkheid met UBANG.

SS13 | Ubang babblechat

Creatief met je kleding omgaan, niet alleen meelopen met de fashion trends, maar vooral ook kids een handvat geven tot het ontwikkelen van fantasie. Door beweging in het dier te creeren door middel van je lichaam te bewegen, krijgen kids een heel nieuw speelveld erbij … ze doen mee in hun eigen verhaal, dat ze overall en altijd bij zich dragen.

Deze zomer zien we de camouflageprint en het legergroen terugkomen bij UBANG. Dit stoere thema staat tegenover het exotische thema waarin turquoise en roze een rol spelen.

SS13 | Ubang babblechat

Ubang Babblechat is verkrijgbaar in de maten 68 t/m 134. Prijzen variëren van €21,- voor een babybroekje tot €61,95 voor een vest. Onder andere verkrijgbaar bij ScandinavieXS  Kijk voor meer informatie op Ubang 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: