SS14 ByKyra | Show your sunny side

“Show your Sunny side” is de naam van de zomercollectie van ByKyra. Je zonnige kant show je zeker in de creatieve ontwerpen van Kyra Buil. Ze staan vol kleurrijke strepen, accenten en details. Door te spelen met lagen stof en het kleurgebruik ontstaat een funky collectie die onderling perfect te mix and matchen is.

bykyra, zomercollectie, kindermode, kinderkleding

De ByKyra collectie is er voor meisjes van 2 tot 10 jaar. Een collectie die je aanspreekt als je van knallende kleuren, contrasterend kleurgebruik en heel veel details en accenten houdt. Deze collectie houdt niet op bij een simpel jurkje. Hier ga je nog heel veel dingen in terug zien. Je moet wel even durven om zo funky uit de hoek te komen, maar eenmaal je draai gevonden binnen de collectie dan vind je in no time je eigen stijl. Want dat is zo leuk bij ByKyra, hoe matchend de ontwerpen ook zijn – door gebruik van dezelfde printjes – toch ontstaan er door verschillende combinaties heel verschillende stijlen: of je dochter nu een meisje-meisje, stoere chick of funky diva wilt zijn, alles kan bij ByKyra.

bykyra, zomercollectie, kindermode, kinderkledingbykyra, zomercollectie, kindermode, kinderkleding

 

Wat een grote pré is en deze collectie bijzonder maakt, is dat Kyra haar designs heeft ontworpen met als oogpunt: draagbaarheid. Zo kun je je als meisje een echte prinses voelen en toch heerlijk je gang gaan in de speeltuin. Want spelen is voor elk kind belangrijk: lief, stoer, eigenwijs en funky.

bykyra, zomercollectie, kindermode, kinderkleding

ByKyra | Show your Sunny Side | voor meisjes van 2 t/m 10 jaar | prijzen varieren van €24,95 voor een top tot €59,95 voor een jack | verkrijgbaar via ByKyra

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: