SS14 | Heel veel kleur met Moschino

Moschino Kids heeft een geweldige kleurrijke zomercollectie in de stijl die we van Moschino gewend zijn: knallend opvallend, vrolijk en trendy.

De Moschino Kids collectie lijkt rechtstreeks te zijn weggelopen uit de volwassen Moschino collectie. Alle items uit deze kindercollectie zijn net als de volwassencollectie: vrolijk, opvallend en kleurrijk. Ook hier vinden we een explosie aan bloemenprints in heerlijke primaire kleurencombinaties. De Italiaanse zomer spat je tegemoet op schattige jurkjes, rokjes en shirtjes.  De over the top illustraties lijken te zijn weggelopen van de catwalk en zullen je kledingkast zeker een kleuren-boost geven.

moschino, zomercollectie, 2014, kids

Onze favoriet is het mouwloos jurkje met de print op voile. Hoe zomers wil je zijn? Dit ontwerp is ideaal voor alle gelegenheden. Ook de knalgele bodysuit is opvallend en fashionable.

Moschino | verkrijgbaar vanaf 3 maanden tot 14 jaar | prijzen variëren van €63,- voor een shirt tot €196,- voor een jeans jasje | verkrijgbaar bij Melisse

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: