SS14 | Ígló and Indí | Secret Garden

Ga je mee naar de Secret Garden? Een tuin vol vrolijke kleuren, exotische dieren en prachtige bloemen. De Secret Garden van Ígló and Indí is een prachtige tuin in de fantasiewereld van dit creatieve IJslandse merk.

De zomercollectie van Ígló and Indí is er eentje vol kleur en prints die door elkaar gecombineerd worden om een zo kleurrijk geheel te vormen. Elk ontwerp is voorzien van zijn eigen details en accenten zoals ruches, strikken en ritsen. Geweldig om eindeloos mee te mix and matchen.

iglo and indi, zomercollectie, ss14, kindermode, kinderkleding, fashion

Voor de boys is het dit jaar een knal zomer. Met als opvallende eyecatcher het Pantervest in geel met zwarte stippen. Extra leuk detail is de grote panter-stippen-print op de achterzijde: Roarrrrr. Dezelfde panterprint vind je terug op diverse shirts en broeken.

iglo and indi, zomercollectie, ss14, kindermode, kinderkleding, fashioniglo and indi, zomercollectie, ss14, kindermode, kinderkleding, fashion

Maar ook voor oranje, blauw, rood en groen draaien ze bij Ígló and Indí hun hand niet om. Voorzien van nog meer exotische dierenprints als de tijger, de papagaai en het wilde paard. De stoffen zijn heerlijk zacht en ideaal om in te spelen. Zo zien kids er niet alleen geweldig funky uit, maar kunnen ze in deze ontwerpen ook nog eens heerlijk spelen. Iets dat voor kids het allerbelangrijkste is. Stoffen als zachte katoen en heerlijke jerseys zorgen voor ideale vesten en sweatpants.

Voor de allerkleinste Ígló and Indí fans zijn er dezelfde stoere en vrolijk gekleurde ontwerpen als voor hun grote broers en zussen. Zo zie je hier de panterprint en vrolijke vogeldessins ook terug in de collectie voor de kleinsten. De heerlijk ruimvallende sweatpants, zachte shirts en schattige vestjes zijn ideaal voor kleintjes om in te bewegen en de wereld te verkennen.

iglo and indi, zomercollectie, ss14, kindermode, kinderkleding, fashioniglo and indi, zomercollectie, ss14, kindermode, kinderkleding, fashion

Meiden doen bij Ígló and Indí niet onder voor hun stoere kleurrijke broers. Ook hier vind je een ruime keuze aan kleurrijke ontwerpen voorzien van dierenprints. Alleen mogen girls zich ook verheugen op heel veel verschillende roze-tinten. En mogen de strikken in het haar van de tijger niet ontbreken. Door het kiezen voor accenten en ontwerpen in kant, wordt de zomercollectie voor meiden naast stoer en eigenwijs ook lief, maar met een knipoog, want een Ígló and Indí girl weet heel goed hoe je je eigen stijl kan combineren.

iglo and indi, zomercollectie, ss14, kindermode, kinderkleding, fashioniglo and indi, zomercollectie, ss14, kindermode, kinderkleding, fashion

Ígló and Indí | verkrijgbaar in maten 0 t/m 12 jaar | prijzen variëren van €32,- voor een shirt t/m €58,- voor een jasje | Kijk voor de volledige fotoshoot op onze Love4Kidz Facebookpagina

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: