SS14 LoFff | Flam*Boy*Ant summer

Kleur, kleur, kleur … dat lijken de ontwerpen van meisjesmerk LoFff te roepen deze zomer. Een zomercollectie die bol staat van colour blocking, vrolijke dessins en zomerse prints. Niet voor niets heet de collectie Flam*Boy*Ant.

lofff, kinderkleding, zomercollectie, 2014

Welke kleur je favoriet is, maakt bij LoFff niet uit. Groen, geel, rood, blauw, wit of roze alle kleuren uit het kleurenpalet komen voorbij in de zomercollectie. Heerlijk vrolijke en frisse kleuren afgewisseld met contrasterende lijnen die zorgen voor een grappig Mondriaan effect. Van deze collectie krijg je de zin om te gaan dansen, de zon op te zoeken en vooral heel veel lol te hebben.

lofff, kinderkleding, zomercollectie, 2014lofff, kinderkleding, zomercollectie, 2014

Leuke aan de LoFff collectie is dat hoe wijd de rokjes en jurkjes ook worden, ze blijven altijd geschikt om in te spelen en kind te zijn. Iets wat natuurlijk heel belangrijk is voor alle meisjes van 0 tot 14 jaar. Daarnaast kunnen deze meiden echte dames zijn in de über cute ontwerpen. Want voor alles is een gelegenheid en na het bomen klimmen is het ook heel leuk om lekker te tutten in een echte LoFff.

lofff, kinderkleding, zomercollectie, 2014lofff, kinderkleding, zomercollectie, 2014

LofFF | zomercollectie | maat 92 t/m 164 | prijzen variëren van €24,95 voor een shirtje tot €59,95 voor een jurk | verkrijgbaar bij o.a. Kinderkleding.nl

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: