SS16 | MOLO – galaxy trend

Met de nieuwe Star Wars film, schieten kinderfashion items met de galaxy trend als paddenstoelen uit de grond. Ook MOLO gaat mee met dit ruimtelijk statement en komt met een zomercollectie vol galazy prints. Let’s explore.

Het is een trend waar we niet meer om heen kunnen: de ruimte of te wel space. Het lijkt wel of Star wars de interesse in ons heelal heeft aangewakkerd. Rokjes, shirts, longsleeves en broeken alles lijkt voorzien van een footprint met hemelichamen.

molo-ss16

Dat MOLO hier niet om heen kan, mag duidelijk zijn. Dit edgy en urban streetmerk heeft zijn handelsmerk gemaakt van all over fotoprints, dan mag een goede sterrenhemel niet ontbreken.

Naast de ruimte houdt MOLO deze zomer ook ruimte genoeg in haar collectie voor all over bloemen prints en hippe metalics. Natuurlijk zoals we van het MOLO gewend zijn: vol kleur, vol leven en vooral heel zomers.

molo-ss16-3

Op zoek naar de eyecather in de galaxy trend? Zoek dan niet langer. De badjas van MOLO is helemaal hot. Lekker warm en voorzien van een kekke print.

molo-ss16-2

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: