SS17 Hebe | Footprint – om awareness te creëren

Awareness creëren voor die dieren die wellicht aan hun laatste voetafdrukken op deze wereld bezig zijn … dat is de achterliggende gedachten van ‘Footprint’ de SS17 collectie van Hebe. Indrukwekkende collectie.

Wist je dat er slechts drie Noordelijke neushoorns over zijn op deze wereld? Dat er elke maand drie keer meer baby’s geboren worden in Londen dan dat er nog tijgers vrij rondlopen? Met deze statistieken en feiten wil Hebe ons bewust maken van het probleem waar Moeder Aarde tegen aan loopt en die wij hebben gecreëerd. Om je dood te schamen. Niet zo gek dat Hebe haar zomercollectie ‘Footprint’ heeft gedoopt. De voetstap van elk dier dat naar zijn einde loopt.

HEBE_SS17-(3)

HEBE_SS17-(13)

Met uitsterven bedreigd

De zomercollectie van Hebe staat dan ook bol van illustraties van dieren die met uitsterven worden bedreigd. De panda, de tijger, de olifant en de neushoorn. Allemaal worden ze verwerkt in prachtige illustraties waar Hebe bekend om staat.
HEBE_SS17-(19)
HEBE_SS17-(8)

Kleurcontrasten

De ontwerpen zijn wederom heerlijk comfortabel en vol kleurcontrasten. De printjes worden met elkaar gematched om zo een eigen signatuur te krijgen. Deze zomer kiezen ze bij Hebe voor de kleuren: mint, perzik, blauw, oud-roze, en grijs.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: