SS17 | Hilda.Henri | Absolute Beginners

Kennen we het Weense Hilda.Henri vooral van haar klassieke ontwerpen waarin knitwear en met de hand bedrukte stoffen bovenaan staan, deze zomer slaan ze een volledig andere kant op. Hilda.Henri goes Rock ’n Roll … een keuze voor absolute beginnelingen.

Deze nieuwe weg maakt de collectie voor zowel de ontwerper als de consument super spannend. Hoe gaan de fans van Hilda.Henri reageren? En zullen nieuwe fans het merk gaan omarmen naast deze spannende collectie? Wij denken van wel.

Hilda.Henri liet zich in deze zomercollectie inspireren door David Bowie. Zijn extravagante manier van zichzelf herontdekken deed de ontwerpster zoeken naar haar eigen ‘ik’. “Wat als ik iets zou doen, wat ik nog nooit heb gedaan? Wat als ik iemand anders was voor een dag?”. Ze stelde zichzelf deze vragen en ging met haar team opzoek naar nieuwe ideeën om zo een collectie te creëren voor de zomer.

Sneak peek

In de zomercollectie zitten 17 verschillende ontwerpen die de romantische handtekeningen van Hilda.Henri combineren met een extravagante rebellerende kant. Grote geometrische patronen worden gecombineerd met vrolijke prints. Linnen gaat samen met het klassieke vichy ruitje en delicate kant. Voor het eerst doet ook denim zijn intrede in de collectie. Met een knipoog naar de zeventiger jaren.

hilda.henri-kindermode-love4kidz-zomercollectie

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: