Starlily | Magische Eenhoorn verovert je hart

Katjes, hondjes, aapjes, pinguins, koala’s, konijntjes, panda’s, paardjes, beren, varkentjes al deze knuffels komen tot leven bij Furreal Friends. Sinds kort is er een nieuwe inwoner in Furreal Friends land: Starlily. Deze magische eenhoorn heeft maar een doel: de harten veroveren van heel veel kindjes.

Je kan er niet omheen, in Furreal Friends land is Starlily de koningin. Met haar lichtgevende hoorn op haar hoofd en haar sprekende ogen gaat ze recht op je hart af. Zeker als je haar in ‘levende lijve’ hebt meegemaakt, kun je maar een ding met zekerheid zeggen: het is onmogelijk om niet verliefd te worden op Starlily.

Starlily-love4kidz-2

Zelfs met een huis vol stoere boys heeft Starlily haar plaats veroverd. De jongste is verliefd op haar ogen en doet niets liever dan haar magische aardbeien voeren. Hele gesprekken heeft hij met het witte zachte paardje met haar verkleurende hoorn. Niet alleen de aardbeien zijn magisch, ook het feit dat de eenhoorn tot leven lijkt te komen zodra je haar aanraakt. Ze maakt niet alleen schattige geluiden, ze beweegt ook heel gracieus. Starlily is met recht een ster.

starlily-love4kidz-3

De nieuwste aanwinst van Furreal Friends is niet het goedkoopste cadeau in de zak van Sinterklaas. Met ruim €100,- is ze behoorlijk prijzig, maar daar krijg je wel een bijna echt vriendje voor. Is ze dat waard? Qua techniek en mogelijkheden zeker. Mijn zoon en ook m’n nichtjes zijn daarnaast helemaal verliefd op de eenhoorn en willen Starlily het liefst voor altijd een thuis geven. Hoelang deze liefde duurt, ligt helemaal aan alle andere ‘vriendjes’ die nog hun intrede in huis gaan maken.

Starlily-love4kidz-1

Starlily | eenhoorn met magische aardbei | bewegend, geluid, licht | 51,3 x 44,9 x 22,3 (lxbxh) | Pluche | €139,99 | verkrijgbaar via Bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: