Stella McCartney | Boys go wild

Hoe stoer en hip wil je je bink de winter in sturen? De wintercollectie voor jongens van Stella McCartney ademt dit najaar alleen maar: edgy, stoer en hip. Door de verschillende stijlen is het – zelfs voor binken – eindeloos combineren.

Natuurlijk houden we van Stella. Het zit goed in elkaar. Het is prachtig afgewerkt. Het is super hip en daarbij draagbaar met oog voor het milieu. Dit najaar kun je je bink hullen in diverse stoere jumpers. Van grove breisels tot heerlijke jersey voorzien van een krachtige illustratie. Het te gekke opvallende ‘Snoops Military jumper’ is een ware eyecatcher die je gelijk ziet. Maar onderschat de ‘Bandit Hoodie’ niet, die pas opvalt als je de capuchon over je hoofd trekt en je verandert in een heuze bandiet.

stella mccartney aw12-13stella mccartney aw12-13

De geblokte shirts zijn geweldig onder de t-shirts met prachtige illustratie van een wolf, adelaar of monster. En als we dan toch willen opvallen deze winter, dan het liefst in de knalgele ‘Jonnie Parka’.

stella mccartney aw12-13stella mccartney aw12-13

Stella McCartney Boys is verkrijgbaar van 2 tot 14 jaar. Een t-shirt koop je vanaf €30,-, een jumper begint vanaf €45,- en voor de parka betaal je €175,- Kijk voor meer informatie op Stella McCartney

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: