Stella McCartney | Boys love Summer

Hoe stoer en hip wil je je bink de zomer in sturen? De zomercollectie voor jongens van Stella McCartney ademt dit voorjaar alleen maar: edgy, stoer, hip en kleurrijk. Door de verschillende stijlen is het – zelfs voor binken – eindeloos combineren.

SS13 Stella McCartney

Natuurlijk houden we van Stella. Het zit goed in elkaar. Het is prachtig afgewerkt. Het is super hip en daarbij draagbaar met het oog op milieu. Dit voorjaar kun je je jongen hullen in diverse stoere shirts. Van vrolijke shirts in uni kleuren tot heerlijk jersey voorzien van een krachtige illustratie. De bont gekleurde shirts voorzien van drukke prints zijn ware eyecatchers waarmee je zeker opvalt.

SS13 Stella McCartney

Het gestreepte ‘Pirates’ shirts is voorzien van een grappige riem met heus zwaard. De serie ‘Hawaii’ doet je verlangen naar een warme zomer op het strand.  Illustraties vol palmbomen en papagaaien werken hier aan mee.

SS13 Stella McCartney

Maar ook de ‘Wildlife’ prints zijn een geweldige aanvulling op je zomercollectie!

SS13 Stella McCartney

Stella McCartney Boys is verkrijgbaar van 2 tot 14 jaar. Een t-shirt koop je vanaf €30,-, een jumper begint vanaf €45,- Kijk voor meer informatie op Stella McCartney

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: