Stokke Home | een veilig nestje van klein naar groot

Dat ik fan ben van Stokke dat steek ik niet onder stoelen of banken. Hun designs zitten zo goed in elkaar dat ze een plaatje zijn in elk interieur. Daarnaast hebben ze kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Aan dit assortiment heeft Stokke onlangs het Home assortiment toegevoegd. Zo wordt elk kinderkamertje een plaatje.

De lancering van het Stokke Home assortiment was op de negenmaandenbeurs. Een ideale plek om een babykamertje aan mommy’s to be te showen. Zelf was het een klein baal momentje, want onze Benjamin is ondertussen al een echte grote jongen in zijn grote jongens bed. Anders had ik zeker het ‘bedhuisje’ van Stokke bovenaan mijn lijstje gezet. Zeker omdat het ledikantje de mogelijkheid heeft om omgetoverd te worden in een bankje, speelhuisje of commode. Ideaal voor elke kamer.

Stokke HomeStokke Home
STO-afb-HOME-2
Naast dat ik fan ben van het strakke Scandinavische design van Stokke, vind ik hun designoplossingen ook fantastisch. Zo is het ledikantje waarop je een commode kunt plaatsen ideaal in een klein huisje als het onze. Ook de mogelijkheid om het ledikantje te voorzien van een ‘dakje’ maakt het een knus speelplekje voor elk kindje.

Ook de Stokke Home collectie is een meegroei serie. Ideaal, zo hoef je niet bij elke groeispurt nieuwe meubeltjes aan te schaffen. Zelf hebben we de Stokke Tripp Trapp in huis en deze past ook prima bij het bureautje uit de Home serie. Samen met het ladekastje heb je in een handomdraai een peuter of zelfs kleuterkamer.

Stokke HomeStokke HomeStokke Home

Zeker met alle bijkomende accessoires richt je het kamertje helemaal naar eigen smaak in. Kies je voor romantisch wit of ga je toch voor fellere kleuren, het is met het HOME assortiment allemaal mogelijk. Daar word je toch blij van.

Stoke Home is vanaf mei aanstaande via een select aantal retailers verkrijgbaar

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Stokke Home | een veilig nestje van klein naar groot"

  1. Seline says:

    Wat hebben ze dat super handig bedacht! Ik ben ook gek op stokke!
    Seline onlangs geplaatst…De wereld van dementieMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: