Stokke Steps | alles-in-een-kinderstoel

Stokke introduceert de Stokke Steps. Een alles-in-een-kinderstoel van geboorte tot tien jaar. Een geweldig ontwerp dat niet alleen qua design, maar ook qua concept de WOW-factor heeft. Nu kun je je kindje van alle leeftijden op een veilige en comfortabele manier bij je aan tafel zetten.

Wat een geweldig ontwerp is de Stokke Steps. Hier ga je jarenlang plezier van hebben. Immers vanaf de wipstoel tot aan dat je kindje zelf op een normale stoel kan zitten, is deze Steps te gebruiken. Je transformeert je kinderstoel heel eenvoudig in vijf verschillende ergonomische zitmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor de losse wipstoel; de stoel met wipstoel; de stoel met Babyset en eetblad; de stoel met Babyset en als laatste de ‘gewone’ stoel. Deze vijf stappen kun je na gelang de leeftijd van je kindje gebruiken. Zo hoef je nooit meer te  wisselen van stoel en heeft je kindje vanaf de geboorte de mogelijkheid om bij je aan tafel te zitten om zo echt deel uit te maken van het gezin.

Stokke Steps, bouncer, babyset, kinderstoel, stokke, babystoel

Naast dat de Stokke Steps een ideale kinderstoel vanaf dag 1 is. Kun je alle vijf zitmogelijkheden onafhankelijk van elkaar aanschaffen. Zo wordt het de ideale stoel voor in jullie gezin.

Stokke Steps, bouncer, babyset, kinderstoel, stokke, babystoel

De Stokke wipstoel kun je los gebruiken als wipstoel, maar kan met een handeling gemakkelijk op de stoel geplaatst worden. Zo kan je kindje zelfs als het net geboren is, gewoon bij je aan tafel zitten.

Stokke Steps, bouncer, babyset, kinderstoel, stokke, babystoel

Is je kindje in staat om zelfstandig te zitten, dan kun je kiezen voor de Babyset. Deze klik je – wederom heel eenvoudig – op de stoel. In deze Babyset zit je kindje veilig en comfortabel. De juiste zithouding verkrijg je door de leuning van de stoel in en van de twee standen te plaatsen. Geen geklier meer met kussentjes in de rug om wegzakken van je kleintje tegen te gaan.

Stokke Steps, bouncer, babyset, kinderstoel, stokke, babystoel

Het eetblad kun je eenvoudig bevestigen om zo extra speel- en eetruimte te creëren voor je kindje. Dit is overigens een extra optie.

Naarmate je kindje groter wordt en zelf kan klimmen en zitten, kan het gebruik maken van de stoel zonder babyset. Door het ontwerp heeft je kindje een geweldig zitelement waar het zeker tot tien jaar heel veel plezier aan gaat beleven.

Stokke Steps, bouncer, babyset, kinderstoel, stokke, babystoel

Stokke Steps | zitelement – 5-in-een-concept | Stokke Steps Chair €182,- | Baby Set €89,- | Baby Set Tray €45,- | Baby Set Cushion €39,- | Stokke Steps Bouncer €169,- | De Stokke Steps is vanaf mei verkrijgbaar in Nederland

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Stokke Steps | alles-in-een-kinderstoel"

  1. Love4kidz | Test | Stokke Steps meegroeistoel says:

    […] eerder schreven we over de 3-in-1 kinderstoel van Stokke: de Steps. Qua design helemaal geweldig, maar hoe vinden de kids de stoel zelf? Wij […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: