Stokke Tripp Trapp in nieuwe retro kleuren

De Tripp Trapp kinderstoel van Stokke komt met 2 nieuwe kleuren: Lava Orange en Aqua Blue. Echte retro kleuren voor hedendaagse interieurs. De kleuren zijn geïnspireerd op het mooie gewaagde kleurgebruik uit de jaren zeventig, maar met een hippe hedendaagse touch.

Naast de natuurlijke kleuren die we van Stokke Tripp Trapp gewend zijn en het helder rood, frisse groen en zachte roze zijn de Lava Orange en Aqua Blue een prachtige aanvulling. Hiermee wil Stokke de retrokleuren uit de jaren zeventig terugbrengen in een hedendaags interieur. Dat de Tripp Trapp kinderstoel ontworpen is in de jaren zeventig maakt de cirkel prachtig rond.

Nieuwe kleuren Aqua Blue en Lava Orange TrippTrapp kinderstoel

Naast de nieuwe kleuren, introduceert Tripp Trapp ook een collectie kussensets: Grey Loom met zijn rijke geweven textuur en Signature Stripe in diverse gekleurde strepen.

Doordat de stoel volledig verstelbaar is in hoogte en diepte, is het geschikt voor elk opgroeiend kind. De Tripp Trapp is een kinderstoel die een leven lang meegaat.

Nieuwe kleuren Aqua Blue en Lava Orange TrippTrapp kinderstoel

Tripp Trapp | nieuwe kleuren Lava Orange en Aqua Blue | €182,- | o.a. verkrijgbaar bij Babypark | kijk voor meer informatie op Stokke 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: