Stokke viert de herfst in kleur

Dat je als bedrijf niet continu met een nieuw product hoeft te komen dat bewijst Stokke al jaren. Hun TrippTrapp stoel is nog steeds een van de meest verkochte meegroei-stoelen ter wereld. Door een paar heel kleine extraatjes toe te voegen, vallen ze echter toch steeds weer op. Deze keer door twee nieuwe herfstkleuren.

Het toevoegen van een klein extraatje is voor een design icoon als de Tripp Trapp stoel als een knipoog. Zo heeft de consument niet al jarenlang de perfecte meegroei-stoel in huis, ze kan ook nog kiezen uit kleuren die ‘in’ zijn waardoor de stoel jaar in jaar uit in het interieur past. Deze herfst voegt Stokke de kleuren Soft Pink en Hazel Grey aan de Tripp Trapp collectie toe en bij een paar nieuwe kleuren, horen ook nieuwe accessoires.
Tripp-Trapp-84617-Soft-Pink Tripp-Trapp-84497-Hazy-Grey
 Deze accessoires komen in de vorm van zes nieuwe kussensets in verschillende patronen. Zo biedt de Tripp Trapp niet alleen heel veel zitplezier en comfort, maar is hij ook met gemak in ieder interieur in te passen.
Tripp-Trapp-84590-Soft-Pink Tripp-Trapp-150630-84490-Hazy-Grey
De kleuren Soft Pink en Hazel Grey zijn ontwikkeld door goed naar de wensen van de klant te luisteren. Het roze geeft een sprankelende opvallende touch aan een interieur, iets wat we niet van het ingetogen Scandinavische  Stokke gewend zijn. De grijze kleur is Stokke ten top. Deze kleur ademt Scandinavië. Zeker omdat door de grijze verf de nerven van het beukenhout zichtbaar zijn.
Tripp-Trapp-150630-84512-Hazy-Grey

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: