Interieur | Kindvriendelijke krijtverf van Amazona

Al eerder lieten we je kennis maken met de geweldige kindvriendelijke krijtverf van Amazona. Deze ultra matte verf is niet alleen geschikt voor muren, maar kan ook prima op hout, radiatoren en glaswerk. Een ideale verf voor een creatieve woonkamer restyling. In deze Super Sunday Giveaway staat deze krijtverf centraal, nieuwsgierig?

Twee blogs schreef ik al over de geweldige krijtverf van Amazona. Tijdens onze woonkamer verbouwing ging ik op zoek naar de ideale kleur om als basis te gebruiken tijdens de restyling. Kleur na kleur gingen door mijn handen, maar nergens kreeg ik het WOW-effect van. Tot ik in aanraking kwam met deze krijtverf. Hij is niet alleen ultra mat, verkrijgbaar in heel veel mooie rustige kleuren EN – super belangrijk – kindvriendelijk. Deze geurloze verf is daarnaast ecologisch afbreekbaar. Een milieubewuste verf. Love it! Mijn keuze is de Vert de Blue geworden een grijs groene kleur die in onze verder witte woonkamer goed tot zijn recht komt.

Amazona-kindvriendelijkeverf-love4kidz-42

Amazona krijtverf is verf op basis van minerale stoffen. De verf draagt bij aan een beter leefmilieu doordat hij onbrandbaar, anti-allergisch, ademend, reukloos en zeer duurzaam is. Daarnaast is hij – niet onbelangrijk met kinderen – schrobvast.

Omdat ik echt super fan ben van deze verf wil ik jullie graag kennis laten maken met dit geweldige verf-merk. Daarom geef ik in samenwerking met Amazona 1 x een blik van 4 liter Vert de Blue weg onder de lezers van Love4Kidz.

Amazona-kindvriendelijkeverf-love4kidz-40

Wil je ook kans maken op deze Super Sunday Giveaway en je huis voorzien van deze heerlijke frisse kleur?

 • Volg ons op één van de volgende social media kanalen (allemaal mag ook)
  –  Facebook
  –  Instagram
  –  Bloglovin
  –  Twitter
  –  Pinterest
 • Plaats een berichtje | comment onder dit artikel waarom jij dit blik verf wil winnen en wat je er mee gaat doen

Amazona-kindvriendelijkeverf-love4kidz-32

Note: deze winactie loopt tot 16 augustus 2015!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

27 Responses to "Interieur | Kindvriendelijke krijtverf van Amazona"

 1. Natasja says:

  Mijn dochtertje krijgt binnenkort een nieuw bed. Een mooie hoogslaper.
  Dit zou heel mooi zijn om daar achter de muur mee te doen.
  Dan een mooi bureau eronder. Geweldig!

  Ik volg via twitter.

 2. Sabine Flothuis says:

  Ik zou dolgraag kans willen maken! We zijn nu druk bezig met de babykamer en die is bijna af….Mijn dochter Mara van 4 krijgt ook een nieuwe kamer en daarvoor zouden we de verf heel goed kunnen gebruiken….Het kleurtje is ook SUPER mooi te combineren met de felroze kleurtjes en witte meubeltjes…

 3. Jacques Leliveld says:

  ..inmiddels 9 jaar geleden voor de geboorte van kleindochter de muren van de kamers in mijn dochter’s (toen) nieuwe huis strak gemaakt en muurverf gerold… N U is dat nodig toe aan een vers kleurtje.. dus.. komt mooi van pas. Ben benieuwd

 4. Saskia says:

  Heb hier nog een trap die wel wat liefde en aandacht kan gebruiken 🙂

 5. SophiaG says:

  Leuk om een muur in de keuken mee te verven, beneden kan mijn dochtertje lusteloos krijten en de bovenhelft gebruiken we dan voor bijvoorbeeld:boodschappenlijst, niet te vergeten, aankomende verjaardagen en feestdagen ect

 6. melissa says:

  superleuk voor zowel de speelkamer als grote jongenskamer van ons 2 jarige zoontje
  instagram: melissamaas1984
  pinterest: melissavanstipd
  blogloving: melissavanstidponkmaas
  fb: melissa.vanstipdonkmaas

 7. ellen says:

  wat ik zo geweldig vind aan deze verf is dat het milieuvriendelijk is,en bovendien zal ik er met mijn astma ook geen last van hebben,dus ideaal verfje. Daarbij komt nog dat ie ook op een radiator kan en op glas,zodat je alles op elkaar af kan stemmen,hoe geweldig is dat. Ik zou deze heel graag winnen,en durf nu al te zeggen dat ook ik fan wordt!

 8. Bianca says:

  Over twee maanden is ons huis eindelijk klaar,
  na bijna drie jaar wachten is het moment dan daar.
  Al maanden, zo niet jaren bereiden wij ons voor,
  maar er bleef een dingetje, waar ik mij aan stoor.
  De huiskamer, die wordt wit, maar ik wil ook een beetje kleur,
  maar al die chemische verf, ik kan niet tegen de geur.
  Dus wat was ik blij toen ik dit las en de kleur is perfect,
  mijn probleem is opgelost, denk ik opgewekt.
  Dus ik doe graag mee met deze kans en hoop zo dat ik win,
  een mooi huis met dito muur voor mij en mijn gezin.

 9. Anneliese says:

  Erg leuk voor de kinderen, leuk voor op de muur in de kinderkamers, ik doe graag mee 🙂

 10. Josien Hillebrands says:

  net bevallen en de babykamer moet nog af! beetje stress dus! verfje is welkom! 😀

 11. Marian says:

  Leuk voor de ‘nieuwe’ kamer van ons zoontje!

 12. Marjanne says:

  Ben heel mijn huis, na jaren tegen de kleur van grenen aangekeken te hebben, aan het oppimpen naar grijstinten, gecombineerd met wit ……….. dus zou deze verf ontzettend goed kunnen gebruiken!

 13. Sandra says:

  voel ik daar nu opeens verfinspiratie boven komen borrelen ??? jaaaaaaaaah ik heb ook nog wel een muurtje over voor deze geweldige verf 🙂

 14. Joy Lap says:

  Lijkt me supermooi voor onze logeerkamer. We hebben alles in grijs en lichtblauwe tinten, dus dit past er mooi bij 😀

 15. Susan says:

  Wij zijn beneden aan het veranderen. Dit lijkt mij een heel mooie kleur die past bij ons stoere industriële interieur. Bovendien handig met 2 boefjes!

 16. Pia Lohuis says:

  De hoogslaper heb ik net vanmorgen besteld… Ons zoontje krijgt een vernieuwde slaapkamer! Z’n behang is ook “voor babies” dus krijgt hij ook andere muurbedekking. Verf leek me wel wat, vooral omdat kinderen tijdens hun slaap (bij ons in ieder geval) nog wel eens haken met hun nagels aan ’t behang en we daar dus allemaal lelijke puntjes in krijgen..

 17. Wil Visser says:

  We willen de muur in de kamer opvrolijken… wit is ook maar zo wit… en we hebben wat lekkage gehad, dus er moet opnieuw geverfd worden. We hebben overlegd, maar de kleur moet grijs worden… welke tint wisten we nog niet, maar ik liet net deze foto aan m’n man zien en hij vindt het prachtig!
  We zouden er dolgraag een mooie brede band mee verven in onze kamer en keuken!

 18. Mireille Muls says:

  een leuke verrassing voor de kamer van de toekomstige baby, wordt geboren in november

 19. Mara says:

  Ik zou er wandje mee verven van de kamer van de jongste zoon van zeven,,,of de wc deur.. die wordt nogal intensief gebruikt en dit is zooo leuk…

 20. Gina van der Linden says:

  Om een muur in onze woonkamer mee te verven en zo de hele woonkamer een andere look te geven! Ik vind het echt een super kleur en ideaal dat het zo vriendelijk is om mee te werken!

 21. Mary says:

  Wij gaan in september verhuizen. Dit is dé perfecte kleur voor in de kamer van mijn dochtertje. En aangezien ik nu zwanger ben is het ideaal dat ik zelf ook een kwastje kan pakken. En met straks 2 kindjes en een hond die graag zijn snor “poets” door te schuren tegen een muur zeg ik amen op een schrobvaste verf!

 22. Corinne de Graaf says:

  Voor mijn dochter haar kamer op te knappen.

 23. Jose L says:

  Voor op onze schuurdeur! Onze jongens dachten een tijd terug dat ze wel met t
  Steentjes tekeningen komenden maken op de schuurdeur….hmmm…
  De deur zit nu dus vol krassen.
  Het lijkt me leuk om op de schuurdeur te doen! Kunnen ze lekker echt mooie tekeningen maken, keer op keer 😉

 24. Adelaide Balk says:

  Wow een pot voor een muurtje in de woonkamer en de haard een nieuwe look te geven zou geweldig zijn. Dan is ons huisje weer helemaal fris en pretty.

 25. Annelies Frijters says:

  Ideaal om een deur te verven, zodat de kleinkinderen zich creatief kunnen uiten. ?

 26. Daphne van Bree says:

  Ik zou heel graag willen winnen om onze nieuwe masterbedroom verder op te pimpen met de juiste accessoires en kleur. Deze krijtverf is precies wat ik daarvoor nodig heb.

 27. Fleur says:

  We zijn net verhuisd en wil graag zo’n mooie muur maken in de kamer van mijn dochters!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: