Boek | ‘Tuurlijk Schatje’

Als vrouwen zwanger zijn, gaat een heel nieuwe wereld voor ze open. Een wereld waarin ze worden opgenomen als in ware het een warm bad. Je wordt overladen met informatie, zowel door boeken, workshops, beurzen als door mede zwangeren en enthousiaste mama’s. Voor de papa’s is het hele zwanger zijn een reis waarin ze hun vrouw/vriendin zien veranderen in een mama. Het boek ‘Tuurlijk Schatje’ leert mannen om in 9 maanden vader te worden.

In het boek ‘Tuurlijk Schatje’ worden mannen door auteur Jasper Rombout bij de hand genomen tijdens de zwangerschap. Ze krijgen week voor week uitgelegd in heldere mannentaal hoe de dagen er tijdens de zwangerschap uit gaan zien en waar je aan moet denken en waarom. Heerlijke duidelijke woorden die er niet om liegen. Statements als:
Week 16 – donderdag – de gemiddelde lengte van de penis van de man is 14,2 cm. Aldus Wikipedia. Je kind is deze week 15 cm lang. Daarmee is het gevolg nu groter dan de oorzaak.
Week 36 – donderdag – vanaf week 36 mag een zwangere vrouw niet meer vliegen. Bang als maatschappijen zijn voor een bevalling op 10 kilometer hoogte. Hopelijk vind je een vriend om mee te gaan naar Barcelona – Real Madrid.
Week 39 – zondag – rust! Babbel wat tegen de buik.

boek-tuurlijkschatje-love4kidz-1

Zoals je leest is het boek duidelijk en humorvol geschreven. Geen wollig taalgebruik en zeker geen suikerzoet plaatje. Zwanger zijn is hard werken, zowel voor de vrouw als voor de man. In ‘Tuurlijk Schatje’ worden mannen klaargestoomd om in negen maanden een papa te worden. Immers je kan er niet omheen uiteindelijk zal de kleine geboren worden.

Manlief stelde verzuchtend vast, na het lezen van het boek dat hij dit goed had kunnen gebruiken in de 9 hormonale maanden die hem grijze haren bezorgden. Dus heb je een ‘zwangere’ man in je omgeving? Lees dan even verder want we mogen 2 exemplaren van het boek ‘Tuurlijk Schatje’ weggeven.

In samenwerking met Uitgeverij Brandt mag Love4Kidz 2 keer het boek ‘Tuurlijk Schatje’ van Jasper Rombout weggeven in de Super Giveaway.

Wil je ook kans maken op deze handige en humoristische Super Giveaway dan moet je het volgende doen:

Tuurlijk Schatje | auteur Jasper Rombout | €15,- | 224 pagina’s | ISBN: 978 94 92037 26 8 | Uitgeverij Brandt

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

5 Responses to "Boek | ‘Tuurlijk Schatje’"

 1. michael noo says:

  leukkkkkkk

 2. Aniek says:

  Leuk voor mijn neefje.

 3. Anneliese de Waal says:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon !!, heel erg leuk 🙂

 4. Nina Mol says:

  Ik doe mee voor mijn schoonzoon 😉

 5. Marian says:

  Wat leuk voor mijn zwager! Hij heeft wel humor dus kan dit vast wel waarderen.
  Volg Love4kids op Facebook en Bloglovin

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: