Develab kunnen tegen een stootje

Zelf zijn we er helemaal verliefd op: de groene Develab schoenen waarmee je draken kunt verslaan en de kekke panter sneakers met roze accenten. Hoe leuk is het dan ook om deze gave leren kinderschoenen weg te mogen geven tijdens onze Super Sunday Giveaway. 

In samenwerking met Develab mag Love4Kidz 1x een een paar zomerschoenen voor Boys (maat 29) en 1x een paar zomerschoenen voor Girls (maat 33) weggeven onder haar lezers!

develab, girls, meisjes, schoenen, kinderschoenen, zomercollectie, 2014

Wil je ook kans maken op deze geweldige weggeefactie en kans maken op 1 van deze hippe schoenen? Het enige wat je hiervoor moet doen is:

 •  Like & Share onze Facebookpagina
 • Plaats een berichtje | comment onder deze actie waarom jij kans wilt maken op 1 van deze paar schoenen
 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Note: deze actie loopt tot 13 april 2014!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

44 Responses to "Develab kunnen tegen een stootje"

 1. Clau-dya says:

  Voor mijn dochter die haar eigen smaak aan het ontwikkelen is!

 2. Jannie says:

  Zou de jongenssneakers ontzettend graag voor mijn stoere kleinzoon willen winnen!

 3. Jacques says:

  mijn kleindochter is een grote kostenpost qua schoenen.. ik ga mijn steentje hiermee bijdragen..

 4. Anneliese says:

  Ik wil ze graag winnen voor mijn dochter, maat 33, erg leuke schoenen voor de zomer 🙂

 5. Floor Jager says:

  Gaaf! Ik zou graag een paar willen winnen voor mijn dochter Emilie 🙂 !

 6. Karin says:

  Wat een leuke schoenen. Ik zou graag de meidenschoenen winnen voor mijn dochters.

 7. erika says:

  Ik gun mijn zoontje een mooi paar zomerschoenen zodat hij er deze zomer een meer leuk bij loopt ipv alleen op tweedehands sandalen

 8. Linda de Bode says:

  Dat kan geen toeval zijn onze oudste van 3 dochters heeft nu maat 32/33

 9. Jose says:

  Wauw!! Mijn zoon Bas heeft toevallig maat 29!! Dus helemaal te gek! Ik doe heel graag mee, want Develab is mijn favoriete kinderschoenmerk…!!

 10. Judith Winters says:

  Meisjes schoenen van Develab, met roze EN panterprint? Dat worden zeker weten de favorieten van mijn dochter! En ik ben blij dat dat dan ook goede schoenen zijn..!

 11. Janneke says:

  Geweldige schoenen waar ik ontzettend graag kans op wil maken..,
  ik ga voor de coole groene voor mijn zoontje!!!

 12. Nancy van Heck says:

  Wat een mooie stoere schoentjes ik zou ze graag voor mijn zoontje willen winnen zodat hij er ook heerlijk stoer bij kan lopen op hele goede schoenen.

 13. Anne says:

  Wat zou ik zulke gaave, stoere en degelijke schoenen in jongensmaat 29 graag willen winnen voor mijn kleine man!

 14. Anke says:

  Mn zoontje heeft al eens schoenen van Develab gehad van zijn “schoenensponsor”, het waren fijne schoenen voor zijn voeten. Helaas is onze goede vriend plotseling overleden en zijn deze schoenen erg prijzig voor mijn eigen portemonnee. Groen is hier ook de lievelingskleur dus ik zou hem er erg blij mee maken. Zit me nu even te bedenken welke reactie ik krijg als ik hem zou vertellen dat hij er draken mee kan verslaan haha!

 15. Serena says:

  Stoer maar toch schattig voor mijn oudste meisje.

 16. Marian says:

  Ik was al om, want Develab schoenen zijn sowieso geweldig. Mijn zoontje die ze mag gaan dragen vindt de groene kleur mooi, maar dat je er draken mee kan verslaan vindt hij fantastisch. Hij is echt helemaal gek van draken en heeft een grote fantasie. Hij laat ze vast vol trots zien op school. Dus kom maar op met die schoenen!

 17. melissa says:

  Ik ga voor de meisjessneakers: deze zijn lief en stoer tegelijk: net als mijn dochter!

 18. monique says:

  Heel graag voor mijn zoontje, zijn favo kleur is groen dus hier zou ik hem zo blij mee maken.

 19. Rudolf Petrus Martinus says:

  Ik gooi gewoon al mijn charmes in de strijd 😉 en waag ook een gokje! Ik wil jullie graag een handje helpen om meer fans binnen te slepen dus ik ‘like’ jullie pagina en ‘share’ dit bericht! Ik hoop dat mijn actie jullie een hoop nieuwe facebookfans en klanten oplevert en mij misschien wel deze superstoere Develab schoenen 😀 !!

 20. Vonneke Wamsteker says:

  Mijn zoon wil heel graag de ‘blits’ maken bij de ‘chickies’ op school op deze ‘vetcoole’ Develab schoenen!

  vonneke1969@mail.com

 21. Dorien van Nijhuis says:

  Superstoer, die schoenen van Develab. Elke collectie is weer leuk! Mijn kinderen worden er in elk geval wel blij van, als ik met zo’n paar voor ze aan kom ;-). Ik doe graag mee voor de jongensschoenen voor mijn zoon. Dit paar kan hij makkelijk zelf aantrekken m.b.v. het klittenband én de kleur is helemaal goed! Ik zou er superblij mee zijn!

 22. SophiaG says:

  Ik doe graag mee aan de actie voor de meisjessneakers. Leuke felle kleuren, meisjesachtig maar superstoer

 23. tamara r. says:

  dat zou gaaf zijn voor mijn jongste zoontje… hij heeft nu maatje 28, dus 29 here he comes…..
  Ons zoontje draagt veel 2e hands kleding van voornamelijk de oudste, dus ook de schoentjes..want tja… kleding en schoenen zijn al duur genoeg en als ze nog goed zijn voor een 2e ronde :-). Maar ook onze jongste willen we graag eens verrassen met een paar echte nieuwe schoenen, zodat hij zich ook eens echt oprecht blij kan voelen.
  Hij is zo onbaatzuchtig en is met het kleinste frutseltje al blij…. kun je je voorstellen hoe blij hij zal zijn met een nieuw paar schoenen?

 24. Moniek (sprankje) says:

  De meisjes-schoenen zouden hier wel van pas komen (kinderschoenen zijn zooo duur…)

 25. Ramona van Dongen says:

  Leuk voor mijn neefje. Hij heeft nu maat 29 en mijn zoontje kan ze dan daarna gebruiken als zijn voeten wat groter zijn gegroeid. Twee stoere jongens die graag deze stoere sneakers dragen.

 26. Stephanie says:

  Ik wil ze cadeau doen aan een familielid! Ik kan naam e.d. niet noemen, omdat het een verrassing moet blijven! ^^ Zou zo leuk zijn! Voor het meisje, maat 33!

 27. corinne says:

  De meisjesschoenen zijn erg leuk voor mijn dochter van 7

 28. Marguerita Suddaby says:

  Oh die meisjesversie met roze en panterprintje is superhip zeg! Leuk voor mijn dochtertjes, ik maak graag kans

 29. Irene says:

  Jah! Wat een toffe jongens schoenen, daar worden mama en Gijs echt wel heel blij van. Gave kleur, makkelijk met klitteband, want dan kan hij ze zelf aan en uit doen. We hebben binnenkort feest en dan zouden die schoenen wel heel goed van pas komen. Kan hij mooi de blits maken 😀

 30. Tamara van Bodegom says:

  Oh die voor m’n zoontje zouden geweldig zijn! Hij verslijt veel schoenen, omdat hij helemaal gek is op fietsen… en remmen? Dat doe je toch met je voeten?! Haha! En groen… geweldig! Ik ben zo klaar met het standaard blauw voor jongens…

 31. Annemiek Stam says:

  ja die groene Develab zijn helemaal super voor mijn oudste en ook nog eens in de goeie maat, wat een mooi toeval zeg. Fijn dat het met klittenband is, want die kan hij zelf aan en uit doen! (en hoef ik geen knopen uit veters te halen 😉 )

 32. marlies says:

  de meisjessneakers maat 33 vind kleindochter arwen helemaal geweldig

 33. Mandy says:

  Graag maak ik kans op de meideschoenen!
  Onze dames houden wel van kekke dierenprintjs.
  Al zal onze jongste dochter er op rond klossen als Klein Duimpje…
  Het is meer de maat van ons oudste meiske…

 34. Anita H. says:

  Ik maak graag kans op de gave meisjessneakers. Die zijn helemaal mijn smaak (ook al zijn ze dan niet voor mij). Die wil ik graag winnen voor een van mijn nichtjes.

 35. will says:

  Wat een stoere schoenen voor stoere boys en girls.
  Zou graag kans maken op de parmantige meisjessneakers.
  Wat zullen ze mijn kleindochter mooi staan en wat zou ze er blij mee zijn.
  Ik waag een kansje, ondanks dat ik niet meer op facebook zit. Heb daar slechte ervaringen opgedaan, dus mij direct uitgeschreven. Hopelijk kan ik toch meedoen!

 36. Maddy van Houtum says:

  Wauw gaaf! Echt heel cool zo’n dierenprint voor mijn stoere meid!

 37. iulia van empel-stamate says:

  Te gek! Hier zal mijn zoon van bijna 5 ontzettend heel blij mee zijn. Hij vindt de klittenbandschoenen heel leuk.

 38. inge van den berg says:

  ik wil graag meedoen met de winactie voor de dierenprint Develab schoenen voor mijn kleindochter. Zij heeft maatje 33 en zou dolblij zijn met deze gympen. Helaas kan ik op facebook niet delen omdat ik geblokkeerd ben (hoe hypocriet kan het zijn) Wel de pagina van Love4kidz liken. Vriendelijke groet.

 39. Leone says:

  H, die groene en dan ook nog net in de goede maat. Leuk leuk leuk! Onze zoon denkt niet eens aan draken, maar hij zal het regenboogschoenen noemen, om mee te dansen, springen en hopelijk fietsen zonder zijwielen

 40. Laura says:

  Ik zou graag de groene jongenssneakers in maat 29 heeeel graag willen winnen voor mijn zoontje die vandaag nog vertelde dat zijn lievelingskleur groen is!
  Wij hebben veel goede dingen gehoord over het merk Develab en zijn er heel erg benieuwd naar!

  Groetjes,
  Laura en Florian

 41. Jolanda says:

  Vind ze erg cool voor mijn zoon. Hij wil natuurlijk alleen maar stoere schoenen aanhebben, dus dit is zijn kans!!!

 42. Roos says:

  Wauw, mijn dochter zal de sneakers echt superstoer vinden. Bovendien is het precies de goede maat voor deze lente! 😀 Wij gaan duimen!

 43. kempenaers anita says:

  zou die heel graag winnen voor mijn kleinzoontje, die draagt graag stoere sneakers en kan sinds hij naar de school gaat wel een extra paar schoenen gebruiken

 44. brants says:

  zou graag de jongenssneakers winnen voor mijn kleinzoontje die zal met die coole sneakers heel blij zijn en zijn mama ook wel want vanaf hij naar de school gaat kan hij regelmatig een goed paar schoenen gebruiken

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: