DVD | Annie – de musical

Gisteren gaf ik mijn mening over de remake van de film Annie. Vandaag geef ik twee lezers de kans om hun eigen mening te vormen over dit hedendaags sprookje van weeskind Annie en haar zoektocht naar liefde en geborgenheid. Een muzikale Super Sunday Giveaway.

Love4Kidz mag in samenwerking met Way to Blue 2 x  een dvd van de vrolijke musical Annie weggeven. Wil je ook kans maken op deze Super Sunday Giveaway die zorgt voor een heerlijke filmavond bij jou thuis?

 • Volg ons op één van de volgende social media kanalen (allemaal mag ook)
  –  Facebook
  –  Instagram
  –  Bloglovin
  –  Twitter
  –  Pinterest
 • Plaats een berichtje | comment onder dit artikel waarom jij de musical Annie zo leuk vindt

musical-annie-dvd-remake

Note: deze winactie loopt tot 21 juni 2015!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

20 Responses to "DVD | Annie – de musical"

 1. Fleur says:

  welk meisje is er niet op gegroeid met Annie! Denk dat mijn dochters deze film ook heerlijk zullen vinden

 2. Suzanne Blom says:

  Ohh zo leuk!!! Ik doe heel erg graag mee!!

 3. Nadine says:

  Ik doe graag mee. Ik volg jullie op Twitter.

  Ik vind Annie super, omdat het zo’n leuk eigenwijs meisje is en zo positief!

 4. Lisanne Boem says:

  Omdat het zo’n leuke en vrolijke muziek heeft!

 5. Aniek says:

  Ik wil wel winnen.

 6. Aniek says:

  Ik doe graag mee.

 7. Annemarije says:

  Ikheb pas de ‘oude’ Annie-film gezien en ben nu wel erg nieuwsgierig naar deze nieuwe versie

 8. Nina Mol says:

  Ze is gewoon superleuk!!

 9. Anita te Gussinklo says:

  Leuk Annie, ik word altijd zo vrolijk van die liedjes.

 10. Erika van koert says:

  Graag 🙂 Leuk voor de kinderen

 11. Karin Hedela says:

  Annie brings back the memory…..nooit over nagedacht maar de mooie roodharige Annie is gewoon een legende.

 12. angelique says:

  Mijn dochter en ik vinden annie geweldig we hebben deze versie nog niet gezien

 13. Elly Marbus says:

  Ik heb het nog niet gezien maar ik en mijn dochter zijn beide gek op musicals, ik denk dat zij deze ook heel leuk zou vinden

 14. harry brants says:

  leuk voor de kleinkinderen, hebben de oude versie gezien en zou leuk zijn om nu de nieuwe te zien

 15. anita kempenaers says:

  heb de film vroeger gezien en wil nu wel eens de huidige versie zien, maar ook leuk voor de kleinkinderen

 16. Hanane Oulhaizoum says:

  Als kind was ik al gek op Annie en kon ik alle liedjes meezingen. Annie geeft me ook het kerstgevoel en ik heb hem wel 100 keer gezien, maar hij blijft mooi. Dit gevoel wil ik over brengen aan mijn dochter Lina. Leuk lijkt hem me om samen naar deze film te kijken en met de dvd in huis kan dat heeeeeeeeel vaak.

 17. Nynke B says:

  Echt zo’n guilty pleasure. Bij de oude versie heb ik heel wat tranen vergoten.

 18. Adelaide Balk says:

  Het origneel vind ik zo leuk door die mooie rode bos krullen. En de remake lijkt me super omdat Annie dit keer op mij lijkt in mn kindertijd met haar grote bos afro-krullen. Zou hem graag samen met het gezin kijken op de bank op een zeldzaam regenachtige dag

 19. Vera says:

  Met Annie ben ik opgegroeid! Ik vind het fantastisch en kan alle liedjes meezingen. Ik denk dat ik een jaar of zes was toen ik Annie voor het eerst zag. Mijn oudste dochter is nu 6 jaar en ik denk dat zij deze moderne Annie meer kan waarderen dan “mijn” Annie. Lijkt me super leuk om dit samen met mijn dochter te kijken.

 20. Hanane bennasser says:

  Omdat dit m’n jeugd weer helemaal doet herleven! Altijd al een prachtige film gevonden en deze ken ik helaas nog niet! Zou hem graag thuis kijken als m’n zoontje heerlijk op bed ligt <3

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: