Boek | Nelsons Yogaboek

Wij zijn enthousiast over het Nelsons Yogaboek. Samen met je kinderen oefeningen doen om te ontspannen, schept een band. Door de heldere uitleg, leuke verhaaltjes en grappige oefeningen is dit het ideale boek om yoga met kinderen te beginnen. Wil je ook kennismaken met Nelsons boek? Doe dan mee met onze Super Sunday Giveaway.

Love4Kidz mag in samenwerking met uitgeverij Trichis 1 x een Nelsons Yogaboek weggeven. Dit doe-het-samen-boek met 24 yogaspelletjes is voor kleine en grote avonturiers. Een ideaal boek om samen yoga oefeningen te ervaren, uit te oefenen en te beleven.

Nelson-yogaboek-love4kidz-7

Wil je ook kans maken op deze te leuke Super Sunday Giveaway om tot een ontspannen en relaxte middag te komen? Dan moet je het volgende doen:

Note: deze winactie loopt tot 13 september 2015

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

16 Responses to "Boek | Nelsons Yogaboek"

 1. Raaf says:

  Ik zou heel graag willen kennismaken met dit boek en ben benieuwd wat mijn kinderen hiervan vinden.

 2. Kelly R says:

  Ik zou dit graag willen winnen om samen met mijn oppas kindje te doen, hij kan de rust goed gebruiken door zijn autisme en maakt zich snel druk.. hopelijk is dit boek een wondermiddel voor ons!

 3. kempenaers says:

  leuke actie, zou dit wel eens graag uitproberen samen met mijn dochter

 4. brants says:

  leuk om dit eens met de kleinkinderen te doen

 5. Maaike says:

  Dat zou ik graag eens proberen, samen met de jongens. Een momentje van rust in alle drukte.

 6. Jan says:

  Lekker met ons gehele gezin vol van energie

 7. Anita te Gussinklo says:

  Ja dat lijkt me leuk om samen met mijn zoon te doen.

 8. Yvon says:

  Mijn zoontje heeft veel stress waardoor zijn haar uitvalt, wat nog meer stress veroorzaakt en moet vaak spugen door de spanning. De huisarts adviseerde een psycholoog. We komen er nog niet veel verder mee. Misschien is yoga wel wat voor hem. Samen spelenderwijs ontspannen lijkt me fantastisch.

 9. Marjan says:

  Wellicht een leuke stimulans voor mijn kinderen, ik beoefen zelf bijna dagelijks yoga, maar krijg de kinderen niet echt mee. Dit boek kan daar weleens verandering in brengen!

 10. Annie de Waal says:

  Ik doe graag mee !!, erg leuk om met de kinderen te doen !! 🙂

 11. Rory says:

  Zó, alles wat ik nog niet had geliked nu alsnog gedaan 🙂 Waarom ik dit supergave boek zou willen winnen? Omdat we zelf (kinderyogadocent, beste vriendin en ik) bezig zijn met de ontwikkeling en inmiddels productie van het Kinderyogabordspel en dit boek er wel heel erg leuk uit ziet. Een welkome ondersteuning op mijn weg om nog meer van (kinder)yoga te leren kennen. Erg benieuwd!
  Rory onlangs geplaatst…Geef je kind zijn eigen ruimte!My Profile

 12. Anita H. says:

  Ik doe mee! Zelf ben ik heel erg “into yoga” en ik wil mijn enthousiasme graag overbrengen.

 13. Jacques Leliveld says:

  .. heb veel gesport in mijn 74 jarig bestaan.. gaat steeds moeilijker.. denk dat ik overstap op yoga.. kon dit boek wel eens bij helpen.. ben benieuwdf

 14. Nelleke Wouters says:

  Leuk voor mijn zoon Nelson, zijn eigen yogaboek 🙂

 15. Marguerita says:

  Het lijkt me erg leuk om deze oefeningen met mijn dochters te doen. Is weer eens iets anders en uit mijn comfortzone.
  Marguerita onlangs geplaatst…Winnaar Bagpets shoptegoedMy Profile

 16. Fleur says:

  Mijn nieuwe voornemen voor het laatste deel van 2015 is mss yoga eens te proberen. Helemaal leuk natuurlijk met mijn dochter. Dit mooie boek zal me mss wel het juiste zetje geven

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: