Outfittery | Kledingservice voor papa

Afgelopen week liet ik je kennis maken met Outfittery. Het concept is niet alleen handig, maar ook ontzettend leuk en gemakkelijk. Je man ontvangt een box met kleding helemaal op maat en smaak uitgezocht door jouw persoonlijke stylist. Wil je ook eens het gemak van de Outfittery box proberen? Doe dan mee met onze Super Sunday Giveaway

In samenwerking met Outfittery mogen we 1 papa een voucher ter waarde van €250,- aanbieden om gebruik te maken van de Outfittery box en items uit de box te kopen.

Outfittery-1

Wil je ook kans maken op deze geweldige Super Sunday Giveaway en een Outfittery box ontvangen? Dan moet je het volgende even doen:

 • Volg ons op één van de volgende social media kanalen (allemaal mag ook)
  –  Facebook
  –  Instagram
  –  Bloglovin
  –  Twitter
  –  Pinterest
 • Plaats een berichtje | comment onder dit artikel waarom jouw man een Outfittery voucher t.w.v. €250,- verdient

Note: deze winactie loopt tot 26 juli 2015!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

34 Responses to "Outfittery | Kledingservice voor papa"

 1. Vera says:

  Mijn man verdient de voucher omdat hij ook dit jaar weer keihard heeft gewerkt aan zijn carrière switch. Twee jaar geleden heeft hij besloten om zijn baan als machinaal houtbewerker op te zeggen en om zich te laten omscholen tot verpleegkundige. Hij werkt daarnaast in de gehandicapten zorg en studeert dus. Ik vind het heel knap dat hij deze keuze heeft gemaakt en hij er zo voor gaat. Ben super trots op hem. Daarnaast blijft hij die super papa die hij altijd al was voor onze twee meiden. Helaas betekent het financieel veel inleveren en kan hij hierdoor weinig tot niks aan iets leuks voor zichzelf besteden. Dit zou echt een super mooi kado voor hem zijn. Ik ga duimen voor mijn kanjer van een man…..

 2. Bianca says:

  Omdat wij in een erg lastige tijd zitten samen, is er weinig geld voor hem zelf over om eens leuke kleding te kopen. Ik zou heb graag dit cadeau willen geven zodat hij ook eens aan zichzelf mag denken; <3

 3. Dorien says:

  Wat is dit leuk zeg! Ik had nog nooit van Outfittery gehoord maar ben gelijk fan. Bovendien zie ik daar de absolute topmerken – waaronder de favorieten van mijn man! Ik ga deze site gelijk aan hem tippen. Binnenkort hebben we een bruiloft, mag het hele gezin in het nieuw (klingkling!) ;-), deze bon zou dus zeeeeer goed van pas komen! Ik gun hem aan mijn man omdat hij een lieverd is! Hij werkt hard, staat altijd voor ons klaar en is daarnaast vrijwilliger bij de brandweer in onze woonplaats. 24/7 staat hij klaar voor iedereen. Een top vent :-)! Love him & my kidz ;-)!

 4. Saskia says:

  Mijn man verdient wel zon box, want hij staat altijd voor alles en iedereen klaar. Moet er geklust worden? Je kunt hem bellen.. wil er ergens midden in de nacht een kind opgehaald worden? geen punt, pa blijft wakker en zorgt dat iedereen veilig thuis komt. Hij is werkelijk de ideale man,behalve als het op winkelen aankomt :). Winkel in, keuze maken,winkel uit, 15 minuten max, klaar!. Daarbij komt dat hij sinds kort een andere baan heeft, waarbij hij regelmatig representatief hoort te verschijnen, en waarbij onze definitie van representatief nogal verschilt, en ik wel met het “heel en schoon” deel eens ben, maar niet dat daar de volledige garderobe van jeans, shirts en sneakers onder valt. Met zon mooie box van de Outfittery kunnen wij hem ook eens bedanken voor alles wat hij voor ons doet, door hem niet mee te slepen naar de winkels,maar hem eens een rustige middag op de bank te gunnen.

 5. Bianca says:

  Drie kinderen heb ik samen met mijn man,
  een man die niet genoeg kleren kopen kan.
  Wij moeten weer mee als hij wil shoppen,
  en winkel in winkel uit achter hem aan hoppen.
  Nu wil het zo zijn dat mijn twee dochters en zoon hier niet zo gecharmeerd van zijn,
  en ook ik vind shoppen voor een ander helemaal niet zo fijn.
  We hebben het gehad, wij willen niet meer,
  we willen niet naar de winkels keer op keer.
  Love 4 kidz help ons uit de brand,
  behoed ons voor het winkelen aan de lopende band.
  Dan hebben wij weer tijd voor leukere activiteiten,
  en hoeven wij onze man/papa niet meer te verwijten.
  Een box van outfittery komt bij ons zeker heel erg van pas,
  manlief mooi in de kleren en vrouw en kinderen in hun sas!
  Groetjes Bianca
  p.s ik volg jullie op Facebook, Pinterest, Instagram en Bloglovin’

 6. Bianca says:

  Drie kinderen heb ik samen met mijn man,
  een man die niet genoeg kleren kopen kan.
  Wij moeten weer mee als hij wil shoppen,
  en winkel in winkel uit achter hem aan hoppen.
  Nu wil het zo zijn dat mijn twee dochters en zoon hier niet zo gecharmeerd van zijn,
  en ook ik vind shoppen voor een ander helemaal niet zo fijn.
  We hebben het gehad, wij willen niet meer,
  we willen niet naar de winkels keer op keer.
  Love 4 kids help ons uit de brand,
  behoed ons voor het winkelen aan de lopende band.
  Dan hebben wij weer tijd voor leukere activiteiten,
  en hoeven wij onze man/papa niet meer te verwijten.
  Een box van outfittery komt bij ons zeker heel erg van pas,
  manlief mooi in de kleren en vrouw en kinderen in hun sas!

  Groetjes Bianca

  p.s ik volg jullie op Facebook, Pinterest, Instagram en Bloglovin’

 7. Christa Lindhout says:

  Ik wil de bonnen gebruiken voor mijn man. Waarom? Omdat die zo kan zeiken als ik aan het winkelen. Het is te druk. Het is zo warm. Heb jij die winkel nog niet gezien? Met pijn en moeite gaan we ook naar een winkel voor hem. Online shoppen zou een uitkomst zijn. En helemaal als hij er niet bijna hoeft te denken 🙂

 8. Melanie says:

  Ik krijg hem nooit mee naar de winkel dus een persoonlijke shopper zou geweldig zijn! Géén winkelellende meer!!!!

 9. Ineke says:

  Dit zou super zijn voor onze oudste (bonus)zoon! Hij is pas afgestudeerd en heeft een baan gevonden. Daarvoor kan hij heel goed een nieuwe garderobe gebruiken. Dus ik hoop dat ik hem hiermee blij mag maken.

 10. Bets says:

  Wauw wat een te gekke actie is dit, geweldig leuk. Ik volg jullie via facebook.
  Mijn man kan zeker nieuwe kleding gebruiken, het is een man die niet graag gaat winkelen.Die ,altijd vrij lang wacht, tot het echt niet meer kan. Maar dit maakt het er wel mooier op zo. Nu wordt zijn kleding helemaal aan gepast door de styliste, en ziet hij zelf wat hem goed en leuk staat.

 11. Mandy De Goede says:

  Mijn man is een ontzettende lieverd..
  Maar zijn kledingkeuze… Hmmmzz

 12. Gerda says:

  Hij écht nooit iets voor zichzelf koop..ook omdat we het niet echt kunnen missen en als er toch wat gekocht wordt is het altijd voor mij of voor de kids…Hij slaat zichzelf altijd over en ik gun het hem juist zo graag en voor vaderdag ook niets gekregen..dus dit zou echt een fantastische prijs zijn voor hem!

 13. Natasja says:

  Ik volg je op twitter (@Natasja79v)
  Ik zou dit heel graag voor mijn man winnen.
  – Omdat hij heel hard werkt voor ons gezin, zodat ik thuis bij onze 3 kleine kinderen kan zijn.
  – Dat hij mij helpt als ik vanuit huis werk als gastouder en dan de boodschappen doet en kookt
  – Omdat hij heel veel in het huishouden doet en meehelpt met alles
  – Omdat hij een Geweldige Vader is voor onze 3 kindjes. Het grote voorbeeld
  – Omdat hij eigenlijk wel eens iets helemaal nieuws voor zichzelf verdient, hij zet zichzelf niet gauw op de 1e plaats met nieuwe spullen, dan wellicht mag het zo wel! Ik ga duimen voor hem.

 14. Clau-dya says:

  Wat een super actie en ik doe graag mee, ik volg je op Facebook en twitter.
  Mijn man verdiend deze geweldige kledingbon, omdat hij sinds anderhalf jaar zijn hoofd boven water probeert te houden met freelancewerk voor 60 uur in de week wat absoluut niet meevalt om mee rond te komen waardoor nieuwe kleding eigenlijk op de laatste plaats komt te staan, ik gun hem een mooie nieuwe outfit om weer nieuwe klanten mee binnen te halen tijdens gesprekken

 15. Anita H. says:

  Mijn vriend is lief, zorgzaam, leuk, grappig, sexy, enzovoort en ik wil deze prijs heel graag voor hem winnen (termen als “moeten”, “verdienen” en zo daar hou ik eigenlijk niet zo van) omdat hij al jaren niets nieuws heeft aangeschaft. Hij roept wel steeds dat het wel nodig is, maar actie ho maar.

 16. anita kempenaers says:

  voor mijn zoon is een goede papa voor zijn kindjes en uiteraard ook voor zijn vrouwtje

 17. harry brants says:

  zou dit graag aan mijn schoonzoon willen geven , zorgt heel goed voor zijn vrouw en kinderen

 18. iulia van empel-stamate says:

  hij verdient het omdat tijd voor nieuwe kleren is.

 19. Zozan says:

  Mijn man is bijna 1 jaar papa voor onze dochter en bijna 2 jaar papa voor onze zoon. In deze 2 jaren als papa, zie ik hem enorm gegroeid zijn en wat leren wij veel van de kindjes maar vooral ook van elkaar. De liefde die ik zie in hem heb ik nooit eerder gezien en ik dacht nog wel dat ik zo speciaal was hihi hij zou het leuk vinden om zo verrast te worden door jullie! Wie houdt er nou niet van cadeautjes??

  Groetjes

 20. Marian says:

  Omdat hij bijna 20 kilo is afgevallen en nu nog zoekende is om er leuk uit te zije. Ook in vrijetijd. Voor het werk is het meestal een pak met een wit overhemd. Maar voor de vrijetijd zou ik het ook leuk vinden om mijn man nu in een mooie spijkerboek met een shirt of overhemd te zien. Volg je op Facebook.

 21. Annet says:

  Ik mopper wel eens op mijn man dat hij meer aandacht moet besteden aan zijn uiterlijk. Vanwege zijn werk en hobby loopt hij vaak in werkkleding, ook in het weekend. Maar als hij deze mooie prijs mag winnen, zal dat vast een stuk minder worden!!

 22. Sharon Hofman says:

  Omdat papalief vorige week tijdens onze opruimwoede zijn halve garderobe in de leger-des-Heils-bak heeft geknikkerd (want dan heeft een ander er nog iets aan) en nu dagelijks loopt te piepen dat hij bijna geen kleding meer in zijn kast heeft!

 23. Mary says:

  Omdat hij lief en attent is voor mij en erg zorgzaam voor onze dochter. Met nog een kleine op komst heeft het winkelen nu geen prioriteit. Daarom lijkt het me superleuk om hem hiermee blij te maken. Zonder hem is er geen ons en ik hou zoveel van ons!

 24. Adelaide Balk says:

  Mijn vader verdient een mooie nieuwe outfit via Outfittery. Hij werkt zich een slag in de rondte in uniform en wanneer hij dan thuis of vrij is mag hij ook weleens in het nieuw toch…?!

 25. Katrien says:

  Mijn man en vader van onze 2 schatten heeft het soms zwaar te verduren. Vooral zijn kleding in combi met onze dochter is soms een drama. Zo eindigen er tijdens het kusje net voor het vertrek naar het werk meestal snottebellen, chocovingertjes, bekers melk,… Op het hemd van papa. In spoed tempo vlug een ander shirt zoeken dat past bij de broek is hier wekenljks een gebeuren. Soms heeft mijn man het niet door en dan stapt hij met op zijn zij een vlek jam de deur uit… Een bon voor klren zou dus een perfect geschenkje zijn voor mijn man van zijn knoeipot dochtertje.

 26. maaike leushuis kruijshaar says:

  mijn man is veel buiten het huis en heeft ook altijd echte werkkleren met logo aan, Ik gun hem mooie vrijetijdskleding die han kan dragen in het weekend 🙂

 27. Jose Mostert says:

  hij verdient het, omdat hij gaat beginnen aan een grote uitdaging; het starten van een HBO opleiding, naast zijn huidige werk en zijn drukke gezinsleven! En natuurlijk verdient hij het ook, omdat hij gewoon een super man en vader is! 😀

 28. Marguerita says:

  Wauw wat een prijs! Mijn man haat het om kleding te kopen, dus dat doe ik voor hem. Hij is wat gewicht kwijt dus nieuwe kleding kan hij wel gebruiken.
  Marguerita onlangs geplaatst…Stressmamamomenten: leren fietsenMy Profile

 29. Fleur says:

  Manlief is geen shopper en wil nooit kleding cadeau krijgen, maar heeft zeker een nieuwe garderobe nodig. Als ik deze bon mag winnen, heeft hij geen excuus meer ;D

 30. Tamara Stoc says:

  omdat hij een kei-lieve vader is, die er graag volgens de laatste mode bijloopt!

 31. Corinne de Graaf says:

  Leuk voor mijn man om iets nieuws uit te kiezen.Draagt vaak een spijkerbroek.Wil hem wel eens in wat anders zien rondlopen.

 32. elisabeth says:

  binnenkortl 40 jaar een paar dat verdient een bijzonder gebaar

 33. Nynke B says:

  Het is een hele leuke vader die heel actief is met zijn kinderen tot plezier van de kids en van hemzelf.

 34. Linda de Bode says:

  Waarom? Omdat ik mezelf niet mag bemoeien met zijn kledingkeuze, laat staan onze drie dochtertjes. Nu kan hij zelf iets nieuws kiezen

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: