Op pad met het Paddenstoelen Expert pakket

De herfstvakantie is de ideale tijd om met je kinderen op pad te gaan en paddenstoelen te zoeken. Heerlijk in het bos met je eigen paddenstoelen zoekkaart. Wie weet word je zelfs wel een heuse paddenstoelen expert als je je aanmeld voor een van de vele paddenstoelen activiteiten die er tot 11 november gepland staan door heel Nederland. Wij mogen alvast een paddenstoelen expert pakket weggeven in de Super Giveaway.

In samenwerking met het IVN mag Love4Kidz 3 super leuke paddenstoelen pakketten van weggeven in de Super Sunday Giveaway. Hiermee kun je als echte paddenstoelen expert aan de slag om je eigen paddenstoelen te zoeken.

paddenstoelen-ivn-speuren

Wil je ook kans maken op deze te leuke Super Giveaway en kans maken op dit leuke paddenstoelen prijzenpakket? Dan moet je het volgende doen:

 • Meld je aan voor de nieuwsbrief ‘Scharrelkids’
 • Plaats een berichtje | comment onder dit artikel met daarin wie jouw paddenstoelen expert is

Note: deze winactie loopt tot 22 oktober 2015

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

11 Responses to "Op pad met het Paddenstoelen Expert pakket"

 1. Monique Weber says:

  leuk en zo leerzaam ik doe graag meee

 2. melissa van stipdonk-maas says:

  Dochter elise van 4 vindt alles interessant en laat zich graag dingen vertelllen over het bos/de bomen/paddestoelen/dieren door papa die vroeger akela is geweest.

 3. Ann says:

  Mijn dochtertje is een echte paddenstoelen expert, ze vindt het geweldig om in de bossen te wandelen en van alles te bekijken. Van dennenappels tot paddenstoelen, alles is interessant voor haar

 4. Mirjam Hellingman says:

  Dat is toch zeker mijn dochter Sterre een kleine natuurliefhebster in de dop! In het bos bewonderd ze alles wat groeit en bloeit en nu zijn dit de paddenstoelen.

 5. Anneliese de Waal says:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luc, zou hij geweldig vinden !! 🙂

 6. brants says:

  mijn kleinkinderen gaan dikwijls wandelen in het bos, kunnen ze samen paddestoelen zoeken

 7. kempenaers says:

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoon en kleindochter kunnen ze samen met mama en papa in het bos op zoek gaan naar paddestoelen

 8. Nina Mol says:

  Mijn kleinzoon! Erg leuk om samen te “scharrelen”.

 9. jessica says:

  Onze paddenstoelenexpert is toch wel onze dochter Robin. Eerst wist ze niet waar ze naar moest kijken, en nu wijst ze trots aan zodra ze een paddenstoel ziet! Steeds meer vormen en kleuren weet ze te herkennen!

 10. Patricia says:

  Wij gaan met goed weer elke zondag naar de bossen, wij zijn gek op de natuur en dan vooral in het herfstseizoen. Paddestoelen zoeken het liefst de rode , kastanjes en beukenootjes rapen en diertjes kijken als we erg vroeg op de de heide zijn.
  Mijn man is de expert en die wil dat graag allemaal laten zien en vertellen aan ons dochtertje van 5 gelukkig vind ze dat niet erg en genieten we met z’n alle ervan.

 11. elisabeth says:

  kleindochter arwen, als lid van IVN liefhebber van alles wat groeit en bloeit en krioelt

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: