SuperMe | rugzakken voor Super Hero’s

Ieder kind wil toch het liefst een Superheld zijn. Onoverwinnelijk, sterk en met Superpowers. SuperMe maakt deze droom werkelijkheid. Met haar super coole Superhelden rugtas heb je alles bij je voor een superhelden avontuur.

SuperMe geeft met haar Cape Rugtas kinderen de mogelijkheid om weer even helemaal Superheld en über cool te zijn. Wie wil er nu niet naar school met deze stoere rugzak op z’n rug. Aan de buitenkant is het een gewone, doodnormale schooltas, maar vergis je niet: in luttele seconden tover je deze ‘tas’ om tot een superheldentas door de cape uit het zakje bovenin te trekken. Nu nog je masker op en je bent in vol ornaat! Ideaal voor elke kleuter en peuter met een dosis lef, humor en fantasie.

superme, superhelden, rugzak, backpack, cape, schooltas

De Hoodie rugzak is niet alleen stoer, maar is ook super handig. De ingebouwde waterdichte capuchon zorgt er voor dat je er ook stoer uit blijft zien als het regent. Want een paraplu of regenpak is handig, de Hoodie rugzak is handig en cool! De Hoodie is net als de Superhelden cape gemakkelijk uit het rits zakje boven in de tas te halen. Perfect natuurlijk want zo verlies je hem niet.

superme, hoodie, hoody, capuchon, rugzak, backpack, schooltas

Alle tassen van SuperMe worden gemaakt van neoprene en zijn daardoor lichtgewicht, super sterk, isolerend en water resistant.

Cape rugzak | €39,95 | Hoodie rugzak | €49,95 | verkrijgbaar bij SuperMe

 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: