Superstar Supercolor Adidas Originals by Pharrell Williams

Welke kleur kies jij? Meestal als ik uit een paar te gekke schoenen moet kiezen, is dat een keuze tussen 2, 3 misschien 4 kleuren. Niet als je Pharrell Williams de vrije hand geeft, dan breidt je je kleurenpalet uit naar alle kleuren van de regenboog, letterlijk. Adidas ging de uitdaging aan en zo ontstond de Superstar Supercolor Adidas Original.

Natuurlijk kan ik volhouden dat het mij om de schoen te doen was. Dat ik een sneaker nodig had en dat deze toevallig de meest perfecte was. Dan zou ik echter liegen. De Superstar Supercolor sneaker raakte me niet alleen om de sneaker, maar om het complete kleurenpalet. Pharrell Williams toverde samen met Adidas de Original sneaker om tot een unicolor wannahave. De sneaker is namelijk verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren. Opvallende kleuren. Vooral als je ze naast elkaar zet, kan het niet anders dan dat je hebberig wordt: zo veel keus.

supercolor-superstar-adidas-original-pharrell-williams-love4kidz

Die kracht van ‘zo veel keus’ is ook gelijk een valkuil, want voor welke kleur kies je uiteindelijk? Alle kleurtjes bij elkaar zijn ze geweldig opvallend, maar uiteindelijk hou je 1 paar over en welke kleur kies je dan? Na lang wikken en wegen, kies ik uiteindelijk voor een paar turquoise sneakers. Waarom? Omdat de Supercolor sneakers (natuurlijk) limited editions zijn en de keuze – nu al – beperkt is per maat. Met mijn maatje 37 had ik de keuze uit blauw, geel of turquoise. Turquoise dus, want het is wel een hebbedingetje waar ik uiteindelijk heel Happy van word. Waar hebben we dat woordje toch eerder gehoord?

pharrell-williams-adidas-originals-love4kidz

De dames en heren sneaker is verkrijgbaar voor 95,- de kindervariant kost €60,-. Ik heb voor Love4Kidz gekozen voor een kindersneaker. Het enige aanwijsbare verschil in design is de iets dikkere zool, de vrolijke ‘OrthoLite’ sticker op de doos en de geel gekleurde streepjes op de achterkant van de hiel. Een super leuke, ultra hippe sneaker voor gezonde kindervoetjes.

Superstar Supercolor Adidas Original sneakers | Kids – maat 21 t/m 40 – €59,95 | veters & klittenband | dames en heren €95,- | verkrijgbaar via onder andere Adidas en Zalando

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

One Response to "Superstar Supercolor Adidas Originals by Pharrell Williams"

  1. Vlijtig Liesje says:

    Ik kan niet kiezen! Ik vind alle kleuren prachtig!
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Nieuwe pan van de HemaMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: