Supertrash Girls & Disney’s Cinderella

Het is een samenwerking die ik zelf nooit had bedacht. Toch is hij – als je er over nadenkt – te leuk. Supercrash Girls en Disney lanceren samen een Cinderella collectie. Een collectie die is geïnspireerd op de film Cinderella die midden maart in de bioscoop komt.

Hoewel ik bij Supertrash Girls niet gelijk ook aan Disney denk, is het wel een super leuke samenwerking. Immers wie anders dan het team van Olcay Gulcen is in staat om Cinderella een hippe make-over te geven. De vrouwelijke ontwerpen zullen bij de eigenzinnige en sterke Assepoester zeker in de smaak vallen.SuperTrash-Disney-Cinderella-Girls-Collectie-04

Wat gaan ze dan precies lanceren? Worden het sexy jurkjes waarin kleine Cinderellas hun sprookjesprins gaat ontmoeten? Niks is minder waar. Supertrash Girls haalt voor deze Cinderella collectie een ware prinsessenlook uit de kast. Dip-dye rokjes in zacht blauw en jurkjes met een grote strik in zachte stoffen voeren de boventoon. Lichtblauw dat we herkennen uit de baljurk van Assepoester.

Supertrash cinderellasupertrash-girls-cinderella-collectie

Ook shirtjes mogen in deze Cinderella collectie niet ontbreken. Shirtjes met teksten in straks zijn we van Supertrash wel gewend, dit maal zijn de shirtjes voorzien van teksten als: have you seen my glass slipper en Waiting for my prince. Heerlijk herkenbaar en geschikt voor ieder prinsesje.

supertrash-girls-cinderella-collectie

Super trash Girls | Cinderella collectie | 4 t/m 12 jaar | De lancering van de collectie valt samen met de première van de film Cinderella op 15 maart 2015 en is te zien met een pop-up store in de Bijenkorf Rotterdam en de 9 straatjes in Amsterdam

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: