Supertrash wint WK 2014 battle

De battle om de mooiste WK-gadget is al lange tijd van start. Waren merken eerst nog huiverig om vol te knallen met oranje merchandiser. Met het behalen van de halve finale mag voor aangaande woensdag alles uit de kast getrokken worden. Voor ons is de WK 2014 gadget battle gewonnen door Supertrash!  Wederom een super mooi en vrouwelijk jurkje, maar ditmaal voor zowel de grote als de kleine fan! We root for Super Team 2014

super trash girls, wk jurk, bavavria, voetbal, dress, oranje

Supermarkten slaan ons al weken om de oren met oranje hamsters (AH), rood-wit-blauwe-veren (Plus) zuignapmannetjes (Hoogvliet) en natuurlijk het Juichpak van Roy Donders (Jumbo). Met dit geweldige concept heeft Jumbo de absolute nummer een qua WK merchandise binnen gehaald. Beetje jammer dat het te weinig waren. Maar dat is meteen ook de kracht van de actie: vraag creëren. Met een kinder-juichpak proberen ze zo nog een beetje aan deze vraag te voldoen.

super trash girls, wk jurk, bavavria, voetbal, dress, oranje

Toch is de WK spaar rage vooral voor kids een leuke bezigheid. Zelf ben ik vooral benieuwd naar de WK jurkjes die er verkrijgbaar zijn. Na het eerste Bavaria jurkje (Supertrash) het tweede Bavaria jurkje (Jansen&Jansen) was ik dan ook vast van plan om het derde jurkje in de wacht te slepen. Bij thuiskomst bleek het een kat in de zak. Zoemde op internet vooral de klacht dat het jurkje te klein was voor maat 40, ik verzoop in mijn exemplaar en zag er uit als een goede imitatie van Mien Dobbelsteen. Snel naar de prullenbak met dit design en op zoek naar een nieuw jurkje. Gelukkig besloot Supertrash wederom met een super leuk stretch jurkje te komen in de kleur oranje met ‘Super Team 14’ er op. Mooi ontwerp, goede kwaliteit en als kers op de taart ook nog een exemplaar voor de meiden. Mama en dochter in dezelfde jurk! Wil je eens iets anders? Dan draai je het jurkje gewoon om. Ideaal!

super trash girls, wk jurk, bavavria, voetbal, dress, oranje

Straks als het feest voorbij is en alle bende de prullenbak in gaat, weet ik 1 ding absoluut zeker: dit jurkje van Supertrash en Supertrash Girls gaat de kast in. Volgend jaar hoeven mama en dochter niet op zoek naar een oranje outfit voor Koningsdag. Dit jurkje kan met gemak een aantal rondes mee. Woohoo!!!

Supertrash | WK Super Team dress | € 9,99 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: