Suptertrash Girls | accessoires voor glamour girls

Niet alleen de kleding van Supertrash Girls is een lust voor het oog. Ook de accessoire lijn is geweldig om je outfit helemaal af te maken. Zo kun je van een standaard outfit een knallende combinatie maken. De shawls, schoenen en haaraccessoires van Supertrash Girls zijn hebberig-makend.

Of je nu kiest voor een kek armbandje, hippe riem of een stoere shawl, de accesoirelijn van Supertrash Girls is helemaal van nu en voor kleine echte fashionistas. Met deze serie maak je van elke outfit een hippe te gekke combi. Zowel stoer als glamorous. Zo spice je een zomers jeansshortje op met de knalroze Winona riem en zal elk jurkje een eyecatcher worden met de hippe kettingen met grappige dierenhangers. Liever een stoere look? Kies dan voor een eenvoudig shirtje dat je helemaal ‘af’ maakt met de Abrianna Shawl.

Supertrash Girls Accessoires

Supertrash Girls | Accessoire lijn | Prijzen variëren van 15,- voor een armbandje tot €35,- voor een shawl | Supertrash Girls 

In samenwerking met Supertrash mag Love4Kidz 3x een Abrianna Shawl weggeven onder haar nieuwsbriefabonnees! Deze actie loopt tot en met 15 augustus 2013

Wil je ook kans maken op deze geweldige weggeefactie en kans maken op 1 van de 3 super hippe Supertrash Shawls? Het enige wat je hiervoor moet doen is:

Note: Alleen wanneer je je hebt ingeschreven dingt je aanmelding mee voor de weg te geven prijzen!

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

7 Responses to "Suptertrash Girls | accessoires voor glamour girls"

 1. Petra Stufken says:

  SuperTrash Girls! Super leuk merk! Het leukste vind ik (als echt Royalfan) het nog, dat Prinses Ariane tijdens de zomerfotosessie een heel mooi en luchtig gebloemd jurkje van SuperTrash droeg. Dat betekent dat ook Koningin Maxima blij is met dit merk. Ga zo door, SuperTrash Girls!

 2. Jacques says:

  .. mijn kleindochter heeft al een leuk koppie.. deze shawl zal haar echt transformeren naar een stoere power-girl… Ben benieuwd..

 3. Esther says:

  Hier wordt zowel maar stoere als wel mijn glamour dochter heel blij van. Leuk te combineren

 4. Nathalie Bosman says:

  Super leuk zeg voor mijn dochter !! Maak graag een kansje ♥

 5. marlies says:

  helemaal leuk

 6. Nynke says:

  Ik heb me ingeschreven en het berichtje gedeeld.

 7. Sanne Molenaar says:

  Wat een leuke actie aktie 🙂
  Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrieven,
  Ik doe dus mee met de aktie!! 😀
  Groetjes Sanne

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: