Terry Rich | ideale badjasjes voor bij het zwembad en op het strand

Het zwembad en het strand zijn heerlijke plekken tijdens een warme dag. Alleen na een verfrissende duik koelt een klein kinderlijfje heel snel af en zitten ze rillend onder een handdoekje te bibberen. Met de badjasjes van Terry Rich niet meer. Deze heerlijk zachte jasjes van badstof zorgen ervoor dat je kindje warm en droog wordt. Yes, laat de zomer maar komen.

Love4Kidz krijgt de mogelijkheid van Destination Beach om de Terry Rich badjasjes uit te proberen. Dat laten we ons geen tweede keer zeggen, want vinden de kids het ook een onmisbare toevoeging voor een dagje aan het water? Anna en Simon krijgen allebei een vrolijk gekleurd exemplaar. Anna (8) de ‘Floral Beach Robe’ in roze en oranje met een helder witte zoom langs de randen. Simon (1) hullen we in de ‘Summer Beach Robe’ in blauw, wit, groen en oranje strepen.

Flaneren bij Bosrijk – Efteling

Het aantrekken van de jasjes is – ook bij de kleine man van net 1 – geen enkel probleem. Aangezien het zomerse strandweer op zich laat wachten is het even de vraag of de test wel door kan gaan, maar in een vakantiebungalow met buiten sauna in Bosrijk – Efteling wordt een prima locatie gevonden. Zo stapt Simon dan ook parmantig met zijn dikke jas de veranda op. Koud, denk je? Niets van waar. Het mannetje lijkt geen enkel probleem te hebben met het wegblijven van de zon. “Wat wil je ook”, legt Anna uit. “De badjas is van binnen heel erg zacht en meteen warm. Je voelt helemaal niets van de wind”. Een groot pluspunt. Zeker als je een strand in Nederland gaat bezoeken en verrast wordt door meer wind dan gedacht.

Terry Rich badjas Destination Beach

Terry Rich badjas Destination Beach

Terry Rich | ideaal badjasje met zakken

Ook de ruime capuchon is ideaal. Het kinderhoofdje verdwijnt er volledig in, maar dit zorgt er tevens voor dat de wind uit je gezicht blijft. Zeker als je nat en koud bent, een heerlijk extraatje. Je droogt niet alleen, maar je warmt ook nog eens lekker op. “Nog een pluspunt, noteer maar”, roept Anna enthousiast. De grote steekzak op de voorzijde van de robe wordt meteen bestempeld als ‘verzamelzakje’. Voor mij als ouder niet echt ‘nodig’, maar volgens Anna heel erg handig om de gevonden schelpjes, steentjes en takjes in te verzamelen tijdens haar ‘strooptocht’ langs de kust. “Weer een pluspunt dus”, lacht ze.

Terry Rich badjas Destination Beach

Ultra dikke badstof

Het feit dat de jasjes gemaakt zijn van ultradik badstof is voor mij als ouder het grootste pluspunt. Hierdoor is het jasje van buiten heel erg lekker zacht en van binnen vocht absorberend. Net als een echte handdoek. Na het zwemmen, hul je je kleintje in het badjasje en drogen gaat eigenlijk vanzelf. Ideaal, want wie wil er nu stil zitten om afgedroogd te worden, als je op het strand of in het zwembad bent?

TerryRich13

Bestand tegen zon, zee en strand

De badjasjes van Terry Rich zijn niet goedkoop dat geven we meteen toe, maar ze zijn wel ontzettend handig, warm en van hoge kwaliteit. Natuurlijk zijn er genoeg andere badjasjes, maar eenmaal deze luxueuze jasjes gepast, dan ben je verkocht. Voorzien van een extra grote capuchon om heerlijk in weg te kruipen, zorgen ze ervoor dat haren snel drogen en de wind geen vat krijgt op het kinderhoofdje. De lengte van het jasje is ideaal, want geeft bewegingsvrijheid aan de ‘lopers’ en warme beentje aan de ‘kruipers’. Daarnaast zijn alle jasjes voorzien van een verborgen roestvrije rits. Ideaal, want hierdoor weet je zeker dat de jasjes tegen het agressieve zee- en zwembadwater bestand zijn. De Terry Rich badjasjes zorgen ervoor dat een dagje strand of zwembad een geweldige ervaring wordt van begin tot einde.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: