Musical | Doornroosje

Van Hoorne Entertainment heeft een prachtige musical aan haar lange lijst kindermusicals toegevoegd: Doornroosje. Het Love4Kidz testteam mocht aanwezig zijn bij de première van deze prachtige musical over de prinses die 100 jaar slaapt.

Anna (8) en Marit (8) waren de uitverkorenen om de musical Doornroosje te bezoeken om naderhand hun mening te geven. Beide meiden namen hun werk uiterst serieus en letten op allerlei belangrijke zaken als: dans, décor, kostuums, liedjes, acteurs en natuurlijk ‘wat is er verder nog te doen’. Gelukkig weet Van Hoorne Entertainment precies wat kinderen leuk vinden aan het bezoeken van een musical en met rode blossen op de wangen geven zowel Anna als Marit de musical Doornroosje een dikke 8. Wat een ervaring!

Doornroosje Musical

De rol van Doornroosje wordt vol overgave gespeeld door nieuwbakken mama van Skylar May – Maud Mulder. Anna en Marit zijn behoorlijk onder de indruk van deze prachtige prinses en besluiten om later ook zo mooi te worden. “De jurk, het toneel, haar haar, het is gewoon WOW”, aldus Marit. “Ze is inderdaad heel erg mooi en ze kan ook zo goed zingen”, straalt Anna terwijl ze op haar theaterstoel heen en weer wiebelt van enthousiasme.

Het verhaal van Doornroosje is natuurlijk bij iedereen wel bekend. De prinses gaat honderd jaar slapen nadat ze zich heeft geprikt aan een spinnenwiel die is betoverd door een heks. Een dappere prins kust haar gelukkig wakker en ze leven nog lang en gelukkig. Door dit verhaal in een spannend en humorvolle musical om te toveren doet Van Hoorne waar ze goed in is: een musical maken voor jong en oud. Kindjes worden gegrepen door de liefde en romantiek van de prins en prinses. Maar ook ouders zullen zich prima vermaken door de leuke (volwassen) humor die gebruikt wordt. Het is dan ook een afwisselend “Hahaha” en “Woooow” De prachtige liedjes zijn aanstekelijk en zorgen ervoor dat Marit en Anna al snel op hun stoelen zitten mee te swingen en te neuriën.

Doornroosje Musical

Na afloop was er voor de kids nog tijd om te spelen, te eten en te drinken. Wat is er nu leuker om een super leuke dag af te sluiten met een super grote roze lolly uit de snoepwinkel? Anna vat na afloop de dag samen: “Wow, dit was echt een sprookjesachtige super dag”.

Kijk voor meer informatie en speeldata op Doornroosje

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: