Testteam loopt warm voor het Stokke Flexi Bath

Het Love4Kidztestteam heeft met heel veel plezier het Stokke Flexi Bath mogen testen inclusief Bath Support voor de allerkleinsten. Het was in diverse badkamers de afgelopen weken een vrolijk waterballet. Unaniem waren de testers het over een ding eens: het Flexi Bath + toebehoren is een geweldige aanvulling in de badkamer.

Vier gezinnen mogen het Flexibadje met Bath Support uitproberen op gebruikersgemak, vormgeving en vooral kindvriendelijkheid. Julian (5), Lana (3), Daniel (2), Lucas (4), Deon (1) en Lisa (2) kregen een vrolijk gekleurde Stokke Flexi Bath. Deon nam zijn Flexi Bath mee op vakantie. Simon (0) en Lena (0) mochten hun Flexi Bath vanuit een heerlijk babyzitje (het Bath Support) beoordelen.

Het Flexi Bath is het enige hard plastic babybadje dat in een handomdraai plat is op te vouwen. Hierdoor neemt het bijna geen ruimte in beslag en is het dus ideaal voor  gezinnen met ruimtegebrek, kleine badkamers of tijdens een vakantie. Het badje is er in vier verschillende kleuren en voorzien van naden die tevens dienen als antislip aan zowel binnen- als buitenzijde van het badje. Hierdoor staat het badje stevig op de gekozen ondergrond en glijdt je kindje niet gemakkelijk onderuit.

Alle testers zijn het over 1 ding unaniem eens: het Stokke Flexi Bath is een ideaal badje voor zowel in de badkamer, badje in de tuin, als op vakantie. Door het handige inklapsysteem is het in een handomdraai om te toveren tot plat pakketje dat zelfs met een kofferbak vol vakantietassen eenvoudig z’n plekje vindt. Daarnaast is het gemakkelijk op te bergen in de kleinste badkamers. Ook over de kleuren waren alle testgezinnen het eens: “vrolijk, spreekt zeker kindjes heel erg aan. Er is voor elke badkamer wel een geschikte kleurstelling te vinden.” Opvallend was dat elke ouder spreekt over een ‘strakke moderne vormgeving’ en dit ziet als een groot pluspunt, het oog wil duidelijk  – naast gebruiksgemak – ook wat.

Alle badjes zijn gebruikt in de badkamer. Op de grond, in de gootsteen, in een groot bad en zelfs op een wasmachine. Door zijn compacte afmeting neemt hij ook uitgeklapt niet meer ruimte in dan nodig. Maar een lengte van 66,5 cm, breedte van 38,9 cm en een volume van 39 liter geeft het voldoende ruimte om zelfs 2 kindjes tegelijkertijd te laten badderen. Het vullen van het badje doe je eenvoudig met de douchekop of kraan. De platte rubberen stop is bijna niet voelbaar en zo geplaatst dat kinderbilletjes er niet op hoeven te zitten. Gevuld met water lijkt het net of er een grappige zwarte zeester op de bodem ligt.

Het badje heeft een sluitklip aan de bovenzijde waarmee je hem gemakkelijk plat kunt opbergen. Dit werd door alle gezinnen als ‘simpel en effectief’ omschreven. Slechts bij 1 gezin brak de sluiting af na gebruik, maar ook zonder sluitklip blijkt het badje prima opgevouwen te blijven liggen. Een stevigere sluiting wordt wel als verbeter-punt aangevoerd of een tweede sluitklip aan de onderzijde om het badje nog platter te kunnen vouwen.

Babyzitje | Flexi Bath Support
Naast het gewone badderen mogen ook de kleine Simon en Lena het Flexi Bath aan een test onderwerpen, vanuit een heerlijk uitziend babyzitje: het Flexi Bath Support. Dat dit zitje ook daadwerkelijk heerlijk ‘ligt’, blijkt wel uit de ontspannen gezichtjes van beide kindjes. De gebogen vorm zorgt voor een perfecte lighouding waarin het kindje relaxed kan badderen. Echt ondersteuning van de ouders is hierdoor niet meer nodig. Het is wel aan te raden heel kleine baby’s niet helemaal los in het zitje te leggen. Het zitje bevestig je eenvoudig met de gebogen bovenkant aan de bovenrand van het Flexi Bath. Hoor je een ‘klik’ dan zit het stevig vast.  De vormgeving is eenvoudig en strak en vormt een mooi geheel met het badje. Het zitje kan maximaal 8 kilo dragen en is geschikt voor kindjes van 0 tot 8 maanden.

Conclusie: het Flexi Bath en de bijbehorende accessoires zijn met gejuich ontvangen. Of zoals de mama van Lena en Lisa schrijft: “Het Flexi Bath is snel en makkelijk. Precies wat je moet hebben als je bezig bent met een baby. Zeker als er nog een ander kindje aandacht wil.”

Stokke Flexi Bath is verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties. Afgeraden wordt om in de Flexibath oliën te gebruiken. Het Flexi Bath kost € 39,95. Flexibath Support  is verkrijgbaar voor € 14,95 Kijk voor meer informatie op Stokke

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: