The Bugaboo Donkey een mono-duo-mono kinderwagen

De eerste mono-duo-mono kinderwagen van Bugaboo is een feit!  In slechts drie klikken verander je deze complete éénzits (mono) kinderwagen tot een multifunctionele tweezitter (duo) en weer terug.Ideaal voor een gezin met meerdere kinderen in dezelfde leeftijdscategorie of een tweeling. Door de flexibele opbergmogelijkheden is de Bugaboo Donkey enorm veelzijdig maar blijft compact.

Bugaboo realiseerde de nieuwe mono-duo-mono kinderwagen, en beantwoorde zo de wensen van ouders: meer opbergmogelijkheden en het plaatsen van twee zitjes naast elkaar. De opbergruimte wordt verkregen door het plaatsen van een flexibel bagagenet en een extra mandje aan de zijkant. Om het rijden over moeilijke ondergronden zoals sneeuw en zand makkelijker te maken heeft de kinderwagen een 2-wielstand. Daarnaast voldoet de Bugaboo Donkey aan de typische Bugaboo eigenschappen zoals een soepele rijervaring, maximum comfort en een iconisch ontwerp. De Bugaboo Donkey is speciaal ontworpen om mee te groeien met de wensen van een gezin. De nieuwste Bugaboo zorgt ervoor dat ouders geen andere of extra kinderwagen hoeven aan te schaffen na gezinsuitbreiding. Een hele zorg minder!

bugaboo donkey

Bugaboo Donkey in vogelvlucht

  • De Bugaboo Donkey kan in drie klikken worden veranderd van eenzitter (mono) naar tweezitter (duo) en weer terug.
  • De Bugaboo Donkey heeft meer opbergruimte en de mogelijkheid om twee zitjes naast elkaar te plaatsen voor kinderen van verschillende leeftijden of een tweeling.
  • Een flexibel bagagenet en zijmand zijn toegevoegd aan de opbergmogelijkheden .
  • Als eenzitter is de Bugaboo Donkey 60 cm breed, net als de Bugaboo Cameleon.
  • Als tweezitter meet de breedte maar 74 cm, hiermee is de Bugaboo Donkey de smalste tweezits-kinderwagen in het luxe segment.
  • De nieuwe Bugaboo Donkey is vanaf het voorjaar 2011 verkrijgbaar op de Nederlandse, Spaanse, Amerikaanse en Britse markt.
  • De Bugaboo Donkey is de nieuwste uitbreiding in het Bugaboo assortiment. De Bugaboo Frog, de Bugaboo Bee, en de Bugaboo Cameleon gingen de Donkey voor.

Kijk voor meer informatie op www.bugaboo.com

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: