Tickle Time Sunblock | voor het tere kinderhuidje

De huid heeft veel bescherming nodig tegen weersinvloeden. Een sunblock of zonnebrandcrème is ook in het najaar een uitstekend middel tegen wind, regen en kou. Het aanbrengen van een crème bij je kindje is niet altijd even eenvoudig. Tickle Time Sunblock heeft de oplossing: een poederkwast.

De Tickle Time poederkwast – bedacht door actrice Anne Heche – is een sunblock (SPF 20) in de vorm van poeder. Deze zit in een stick met ingebouwde (make-up) kwast. Draai de kwast omhoog en tik deze tegen je hand. Nu komen de mineralen vrij die je via de kwast over het gezicht van je kindje kunt uitvegen. De huid is zo beschermd tegen alle slechte weersinvloeden als zon, kou, regen en wind.

tickle time sunblock

Crème en spray is zeker voor kinderen niet ideaal om elke dag aan te brengen op een kinderhuidje. Ze moeten absorberen en uitgesmeerd worden. Hierdoor kost het tijd. Iets dat je zeker in de ochtend niet altijd hebt. Door de Tickle Time poederkwast ben je in een wip klaar. Je brengt eenvoudig de poeder via de kwast aan. Door even tegen de kwast te tikken komt het poeder in de kwast en ben je klaar om het over het gezicht te ‘kwasten’. Heel eenvoudig eigenlijk.

De Tickle Time is gemaakt van pure mineralen (Micronized Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Bismuth Oxychloride, Iron Oxides) gevonden in de natuur. Er zitten totaal geen chemische toevoegingen in. Geen FD&C, oliën, geur, talc alcohol en andere niet natuurlijke producten zijn in de Tickle Time verwerkt. Heel veilig voor de huid en voor je kindje.

De Tickle Time stick is verkrijgbaar in 2 varianten (roze en blauw) en in 3 kleuren poeder. De sticks zijn $35,- per stuk. Kijk voor meer informatie op Tickle Time 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: