Toet Toet Auto’s | Waar peuters de baas zijn

De collectie Toet Toet Auto’s van V-Tech groeit! Gelukkig maar, want zo wordt de wereld voor peuters nog groter. Het stadje wordt langzaamaan een echte stad waarin herkenbare wagens met een eigen gezicht en karakter hun ‘thuis’ hebben gevonden. Nu zijn daar een Lanceerbaan en een Vliegveld bij gekomen. Waar gaan we naar toe op vakantie?

 

De speelmaterialen van Toet Toet Auto’s is geschikt voor kleine peuterhandjes. De Auto’s zijn groot en rond zodat ze makkelijk te pakken zijn en ze zich er niet aan kunnen bezeren. Ideaal om helemaal in het spel op te gaan. Een wereld die zich afspeelt rondom een stadje vol leuke interactieve wagentjes. Allemaal hebben ze hun eigen gezicht en karakter. Hier horen natuurlijk vrolijke liedjes en melodietjes bij. Zodra je in de wereld van de Toet Toet Auto’s stapt, stap je in de wereld van je kindje.

Toet Toet Auto's Vliegveld Vliegtuig

Naast de plaatselijke Garage, de Rijbaan, de Brandweerkazerne en de Auto Ambulance zijn er dit voorjaar een aantal leuke en spannende nieuwe bewoners in Toet Toet Auto’s stad komen wonen. Allereerst zijn daar Tim Takelwagen, Rob Raceauto en Raf Raceauto. Stoere wagens om mee te racen. En racen doen ze het liefst op de Lanceerbaan en de Lanceerbaan Deluxe. Hier kunnen ze eindeloos van de schans, botsen tegen banden en stunten.

Daarnaast is er een geweldige Airport verkrijgbaar die alle inwoners van Toet Toet Auto’s Stad naar een zonnige vakantiebestemming brengt. Vince Vliegtuig zorgt ervoor dat iedereen ook weer heelhuids terugkomt. Het Toet Toet Auto’s Vliegveld is een geweldige aanvulling en zorgt voor nog meer speelplezier.

Toet Toet Auto's Vliegveld Vliegtuig

Toet Toet Auto’s | V-Tech | prijzen variëren van €7,99 voor Toet Toet Auto’s tot €24,95 voor het Vliegveld. | Verkrijgbaar bij o.a. Bart Smit | V-Tech 

In samenwerking met V-Tech mag Love4Kidz 1x Toet Toet Auto’s Vliegveld weggeven onder haar nieuwsbriefabonnees! Deze actie loopt tot en met 18 augustus 2013

Wil je ook kans maken op deze geweldige weggeefactie en kans maken op het interactieve Vliegveld van V-Tech? Het enige wat je hiervoor moet doen is:

 • Like & Share onze Facebookpagina
 • Plaats een berichtje | comment onder deze actie
 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar wil je wel kans maken dit geweldige Vliegveld van Toet Toet Auto’s? Schrijf je dan hier in.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

34 Responses to "Toet Toet Auto’s | Waar peuters de baas zijn"

 1. Kim Hoogeveen says:

  Goede avond, nu nog wil ik graag nog n poging doen om in aanmerking te komen voor de auto’s van toet toet, dan blijven m’n kinderen lekker zoet hihihi groetjes Kim

 2. Jacques says:

  ..tegenwoordig zijn vliegtuigen voor kleuters (ook al) het vervoermiddel voor vakanties .. dus hun verbeelding wordt lekker getriggerd met deze nieuwe lijn van Toet Toet.. ben benieuwd

 3. Erika van Koert says:

  2 weken geleden kwamen we er bij vrienden achter dat ons dochtertje de toet toet auto’s en garage helemaal leuk vind.Ze zou hier dan ook erg blij mee zijn.

 4. Laura says:

  Rrrrrr, toet toet, ik zie ons zoontje al in de kamer met zn autootjes rondrijden. Leuk!!

 5. Melanie Rupp says:

  Onze tweeling is helemaal weg van de toet toet garage en brandweerkazerne! Het vliegvekd zou een super aanvulling zijn!

 6. Wil Visser says:

  Dat vliegveld lijkt ons geweldig! 😀

 7. Natasja v K says:

  Heel gaaf! Ik maak graag kans voor mijn kindjes. Dit zou wel heel leuk zijn voor ze. Natuurlijk heb ik de pagina nog weer even gedeeld.

 8. Jan says:

  Super speelgoed, daar zouden onze bengels heeel veeeeel mee spelen!!

 9. P. Metselaar says:

  Superleuke actie en niet alleen voor jongens ! Onze kleine meid van bijna 2 is dol op auto’s en vind blauw leuker dan roze!! Haha!!

 10. Richard Kobus says:

  Tijmen is helemaal weg van de garage en de auto’s! Papa favoriet is Victor Vrachtwagen.
  Geweldig die kakofonie van toetoet auto’s

 11. iulia stamate says:

  Super leuk! Ons zoontje speelt graag met auto’s .

 12. Femke says:

  Wow, superactie!
  We hebben de toet toet garage als kraamkado gekregen voor onze jongste zoon.
  Inmiddels is het één van zijn favoriete speeltjes en uitgebreid met een stuk extra weg en een paar autootjes. Een vliegveld zal hij erg leuk vinden (en ook zijn oudere broer die het stiekem ook nog erg leuk vindt!) En wat anderen al schreven, ijzersterk… de garage en autootjes hebben al heel wat driftbuien overleeft 😉

 13. marlies says:

  mooi speelgoed voor kleinzoon tije

 14. Dorien says:

  V-Tech is zo’n leuk merk, ze hebben er hier van baby-af-aan al plezier van! Onze zoon heeft al een Toet-Toet autoambulance van V-Tech maar dat is natuurlijk niets vergelen bij deze supergave vliegtuiglandingsbaan en toren. Echt heel erg leuk :-)! Ik doe graag voor hem mee, dan kan ik hem verrassen en hoeft hij voor vliegtuigen niet alleen meer naar de lucht te wijzen, maar kan hij zich ook uitleven met deze baan. Erg stoer! Heb jullie FB gelijk weer eens gedeeld en onder de aandacht gebracht, zulke leuke acties en informatie! Volg jullie graag.

 15. De Ryck David says:

  Laat de kids maar spelen !!! Leuk 🙂

 16. Evatius says:

  Verliefd op toet toet maar ook op V tech!! Het is zulk sterk speelgoed en leuk ontworpen. Hier zou mijn zoon van bijna 1 jaar heel erg blij mee zijn!! En volgens mij zou hij er ook heel lang plezier van hebben!!

 17. brants says:

  mooie actie, leuk cadeau voor mijn kleinzoontje

 18. kempenaers says:

  leuke actie, zal mijn kleinzoontje wel blij mee zijn

 19. alexandra says:

  fantastische actie! wat een leuk cadeautje voor mijn jongste zoontje! al denk ik dat mijn andere twee kids er ook niet vanaf kunnen blijven!

 20. Wendy says:

  Mijn beide jongens vinden dit helemaal geweldig!!

 21. Wilma Post says:

  Ik denk dat we onze kleindochter hier heel erg blij mee maken 😀

 22. Monique Drabbe says:

  Mijn peuter en bijna kleuter zouden hiermee uit hun dak gaan!

 23. Marianne Bakker de Boer says:

  dit zijn onze kleine man geweldig vinden..

 24. Marja says:

  Wat een leuk speelgoed voor de kleintjes. Mijn eigen zonen zijn al groot en zullen er niet meer mee spelen, maar wat zal m’n kleinzoon het geweldig vinden om ermee te spelen als hij bij oma is. 🙂

 25. Sanne says:

  Mijn zoontje vind ze helemaal geweldig en ook deze uitbreiding is weer super.
  Vtech. Jullie maken super speelgoed 😀

 26. CBDKL says:

  SUPER!!! Daar wil ik graag kans op maken. Het worden vast heel veel leuke speeluurtjes.

 27. Gé Geurtsen says:

  Ik doe mee!

 28. Nynke says:

  Leuk zeg deze auto’s

 29. Alinda Frankes says:

  Ben SUPER Verliefd op de Toet Toet Vliegveld. Mijn zoontje heeft de Toet Toet garage met een aantal autotjes. Het zou voor hem een SUPER leuk Cadeau zijn dat ik de Toet Toet vliegveld zou mogen winnen. Leuke uitbreiding op de verzameling.

 30. Rianne says:

  Super leuk! Na 2 meiden nu een jongetje erbij in huis dus het roze speelgoed moet een beetje plaats gaan maken voor toet toet auto’s!

 31. Vivian van Alphen says:

  Wat een supergave actie!! We azen al een hele tijd op het Toet Toet vliegveld en wat een geweldige kans om deze bij jullie te kunnen winnen! Wij doen met alle liefde mee aan deze actie. Toet Toet is echt TOP speelgoed van V-Tech. Ik weet zeker dat onze kleine man hier compleet vanuit zijn dak zou gaan. Echt echt geweldig!!

 32. Marieska says:

  Dat gedeelte hebben we weggehaald, bedankt voor de tip 😉 ~ team Love4Kidz ~

 33. Pleun Schuijt says:

  Ik begrijp niet zo goed wat een puddle jumper ermee te maken heeft, maar daar gaan we voor een roze. Als hetom ToetToet auto’s gaat gaan we voor Rob Raceauto!

 34. Fam V Bodegom says:

  Lijkt me supergaaf dat Toet Toet speelgoed! Ons zoontje speelt er graag mee bij anderen, maar zelf hebben we (nog) niks van Toet Toet… Ik weet alleen niet waarom ik de voorkeur voor een puddle jumper door moet geven… maar ik heb ff gegoogled en de groene is het leukst hihi

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: