TOMS One Day Without Shoes actie

Doe jij al mee met de One Day Without Shoes actie van TOMS? Tussen 5 en 21 mei geeft TOMS een paar schoenen aan een kind in nood voor iedere foto van blote voeten op instagram met de hashtag #withoutshoes. Doe je mee?

Hoe makkelijk kan het steunen van een goed doel zijn? Heel gemakkelijk! TOMS start van 5 tot en met 21 mei de actie ‘One Day Without Shoes’. Iedereen die in die periode een blote voeten foto op Instagram plaatst met de hashtag #withoutshoes zorgt er voor dat een kind in nood een paar nieuwe schoenen ontvangt.

TOMS, bekend om zijn one-for-one businessmodel, startte 5 mei haar 8e ‘One Day Without Shoes’ campagne. Waarom? Omdat TOMS gelooft dat schoenen een rol spelen in de gezondheid, educatie  en de kans op een betere toekomst. Een prachtig initiatief! Het kost de maker van de foto helemaal niets, maar een klein moment om even ‘stil te staan’ bij het besef dat wij het toch wel heel erg goed hebben.

TOMS-onedaywithoutshoes-withoutshoes

Zelf heb ik natuurlijk ook mijn ‘schoentje’ bij gedragen en ben ik blootsvoets op de foto gegaan. Niet mijn ding, maar in dit geval hoor je mij niet klagen! Wel had ik na het fotograferen heel erg het besef dat de paar schoenen die ik uitdeed er een paar van velen is. Misschien voor mezelf ook wel een goed besef dat het allemaal wel een tandje minder kan en dat het doorgeven van one for one een heel goed idee is.

Vandaar deze blog! Ik daag jullie uit … Hoeveel van mijn lezers durven blootsvoets op instagram. Plaats de hashtag #withoutshoes en #love4kidz en ik ben benieuwd! Kijk voor meer informatie over de One Day Without Shoes actie hier

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "TOMS One Day Without Shoes actie"

  1. Sonja says:

    Wel de voetjes van de twins, maar ik doe zeker mee :-)!
    Sonja onlangs geplaatst…5 überhippe kraamcadeaus, oh had ik maar..My Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: