TOMS & National Geographic | Animal Initiative

TOMS leeft volgens een simpel idee: geloven dat geven en ontvangen is 1. Dit dragen ze uit door van elke gekochte item, een persoon in een derde wereld land te helpen hun leven te verbeteren: een voor een. Via TOMS Animal Initiatie, een samenwerking met National Geographic, willen ze de nood van de Big Cats zichtbaar maken.

TOMS-Animal-Initiative-7

Foto by Melody Lieftink

De samenwerking met National Geographic komt voort nadat Heather Mycoskie van TOMS en die-hard dierenliefhebster hoorde dat Big Cats zoals tijgers, puma’s, leeuwen en luipaarden met uitsterven bedreigd worden. TOMS Animal Initiative was geboren en welke partner past daar beter bij dan National Geographic, het tijdschrift dat al jaren de alarmbellen luidt wat betreft uitsterven van de Big Cats.

TOMS-Animal-Initiative-10

Foto by Melody Lieftink

TOMS-Animal-Initiative-9

Foto by Melody Lieftink

TOMS-Animal-Initiative-8

Foto by Melody Lieftink

Samen lanceerden ze de Big Cats Collection. TOMS ontwierp niet alleen hun bekende espadrille, maar ook stoere veterschoenen, rugzakken en zonnebrillen voor deze collectie. Alle designs zijn voorzien van prints geïnspireerd op de Big Cats en de iconische fotografie waar National Geographic beroemd om is.

TOMS-Animal-Initiative-4

Foto by Melody Lieftink

TOMS-Animal-Initiative-6

Foto by Melody Lieftink

TOMS-Animal-Initiative-5

Foto by Melody Lieftink

Met deze collectie probeert TOMS om duidelijk te maken dat de nood voor deze grote koninklijke dieren heel groot is. Voor sommigen – zoals de leeuw – is het zelfs 5 voor 12. Als we nu niet ingrijpen en een verandering te weeg brengen, dan kunnen onze kinders straks alleen nog maar leren dat er ooit een leeuw of tijger is geweest, maar dat die er in het wild niet meer zijn.

TOMS-Animal-Initiative-3

Foto by Melody Lieftink

Wil je ook je stem laten horen? Ga dan naar de website van National Georgraphic Big Cats Initiative en krijg meer informatie over de actie en de collectie.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: